Francia foci

A PSG után a Monaco ellen is hatékony lehet a bunkerfoci?

  • MVB80

Péntek este a BL-ben nagy pofont kapó Monaco a kevésgólos meccsek nagymesterét, a Montpellier-t fogadja a francia bajnokságban.

A francia bajnokság legnagyobb meglepetését okozta a Montpellier az előző fordulóban, amikor lenullázta a Neymar nélkül, de Cavani, Mbappé, Draxler hármassal felálló PSG-t, amely addig hat kör alatt 21 gólt szerzett.

A Montpellier eredménye még úgy is szenzációs, ha tudjuk, hogy a csapat meccsei nem a féktelen gólfesztiválokról híres, Michel Der Zakarian csapata úgy szerzett nyolc pontot az eddigi hét forduló során, hogy mindössze négy gólt lőtt.

A Montpellier elmúlt hét bajnokija közül mindössze egy olyan volt, amelyen kettőnél több gól született, Lang Ádám csapata, a Dijon nyert ellene 2-1-re, a magyar válogatott védő végig is játszotta a meccset.

Most a PSG után ismét komoly tűzerővel rendelkező csapat ellen kellene kibekkelnie valahogy a meccset a Montpellier-nek, ugyanis a címvédő Monaco következik.

Igaz, hogy Mbappé már nem erősíti a nagyhercegség csapatát, de a bajnok így is hármas gólátlaggal abszolválta az eddigi három fordulót, elsősorban azért, mert Falcao elképesztő formában futballozik, csapata góljainak több mint a felét (11) ő szerezte.

A két csapat tavaly októberben játszott utoljára a Monaco pályaválasztásával, akkor Falcao büntetőtől szerzett vezetést, és bár a 61. percben még 2-2 volt az állás, a vége 6-2 lett a Monacónak. A Montpellier 1994-ben nyert utoljára a mostani ellenfél ellen, azóta 31 meccset játszottak a felek, és a Monaco mindvégig veretlen maradt.

Leonardo Jardim csapata ráadásul utolsó 13 hazai meccsét kivétel nélkül behúzta a Ligue 1-ben, és mindig szerzett legalább két gólt, ami mutatja, milyen komoly teszt vár a Montpellier védelmére.

Falcao tavaly 21 gólig jutott, most már 11-nél jár

A Monacónál Jorge eltiltott, így Djibril Sidibé játszhat a védelem bal oldalán, Almany Touré pedig a jobbon. Lemar a térdét, Diakhaby pedig a hátát fájlalja, így a helyükön Jovetics és Keita kezdhet, utóbbi még egyszer sem volt pályán az első pillanattól, amióta leigazolták a Laziótól.

A Montpellier-nek nincs fontos hiányzója, már csak az a kérdés, a hét közben a BL-ben a Portótól otthon nagy verést kapó Monaco nekiesik-e a vendégeknek, vagy türelmesen kivárja a megfelelő pillanatot, hogy lecsapjon.

A Monaco kétgólos győzelme 1.90-es szorzóval fogadható a -n, de a bátrak vagy akik hisznek a Montpellier bunkertaktikájában, megpróbálkozhatnak a 2,5 gól alatti opcióval is, amellyel a pénzünknek a kétszeresét nyerhetjük. 

1x2    
Monaco Döntetlen Montpellier
1.30 5.00 8.75
[2525162] 2017-09-29 20:45:00 Monaco - Montpellierx;
now;53
2017-09-30;53
2017-10-01;53
238054