Európa Liga

A Lazio, Milan, Everton trióval kaszálnánk - tippek az EL-re

A Lazio-Zulte, a Milan-Rijeka és az Everton-Apollon meccsekre fogadunk az EL-csoportkörének második fordulójában.

A Lazio belga csapatot győzhet le csütörtökön. - Fotó: twitter.com/officialsslazio

Lazio-Zulte Waregem
Tipp: Lazio
Odds:
1.20@ Tippmixpro

Pazar előjelekkel várja hétközi kupameccsét a Lazio, hiszen a római csapat az idei nyolc tétmérkőzéséből mindössze kettőt nem tudott megnyerni. A hazaik első számú gólfelelőse ráadásul élete formájában van, Immobile már 11 (!) gólnál jár a szezonban minden sorozatot figyelembe véve.

Noha a Zulte az utolsó három ütközetét megnyerte hazájában, Európában még nem tud labdába rúgni, amit jól példáz az első fordulóban, otthoni környezetében elszenvedett 5-1-es vereség a Nice gárdájától.

A Lazio alapvetően nagyobb játékerőt képvisel, mint a Zulte, a csapat formájáról nem is beszélve, így pedig úgy véljük, hogy a rómaiaknak a holland csoportrivális után a belga sem jelent különösebb problémát, s újfent begyűjti a három pontot az EL-ben.

[2621577] 2017-09-28 19:00:00 Lazio - Zulte-Waregemx;

Milan-Rijeka
Tipp: Milan
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

A Milan meglepetésre 2-0-ra kikapott vasárnap a Sampdoria otthonában, így Montella együttesének ismét bizonyítania kell. Legutóbb ez remekül sikerült, hiszen a Lazio elleni égést követően egy 5-1-es siker követte Bécsben.

Most is hasonló a helyzet, hiszen a Rijeka nem tündököl az idei szezonban, a horvát bajnokságban 10 kör után már 4 pont a lemaradása a nagy rivális Dinamo mögött, az EL-ben pedig meglepetésre könnyűnek találtatott hazai pályán az AEK Athén ellen.

Mivel a Milan számára fontos a nemzetközi kupasorozat, továbbá ez egy kötelezően bekalkulált siker hazai pályán, ezen kívül pedig javítani és bizonyítania kell a csapatnak, s amúgy is nagy a differencia a felek között, szerintünk az olaszok behúzzák a mérkőzést.

[2621494] 2017-09-28 21:05:00 AC Milan - Rijekax;

Everton-Apollon Limasszol
Tipp: Everton
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

Az Everton az EL első fordulójában nagyon simán kikapott az Atalanta otthonában, így a liverpooliak győzelmi kényszerben lépnek pályára. Főleg úgy, hogy az Apollon az első játéknapon pontot lopott a Lyontól.

A hazaiak egyébként is kezdenek formába lendülni, hiszen a zsinórban hat nyeretlen meccset követően a legutóbbi két találkozójukat behúzták. A ciprusiak viszont kisebb gödörben vannak, mivel az utolsó öt tétmeccsük közül csak egyet tudtak megnyerni, igaz, legalább elmondhatják magukról, hogy veretlenek maradtak ezen időszak alatt.

Igazából ez egy vízválasztó mérkőzés az Everton számára, hiszen, ha nem tud nyerni, nehéz helyzetbe kerül. Ám mivel fontos az angolok számára az Európa Liga, továbbá hazai pályán játszhatnak, s lényegesen erősebbek - még a hiányzók ellenére is -, mint az Apollon, így azon a véleményen vagyunk, hogy nem hibáznak a liverpooliak csütörtökön.

[2621506] 2017-09-28 21:05:00 Everton - Apollon Limassolx;
hatharom.com
Lazio-Zulte Waregem Lazio
Milan-Rijeka Milan
Everton-Apollon Limasszol Everton
@1.80
Fogadási határidő: 19:00