Bajnokok Ligája

Ezzel a fogadással szinte tuti a profit

Keddi vereségével a Borussia Dortmund a kiesés szélére került a Bajnokok Ligájában, legalábbis az oddsok alapján.

A Dortmund helyzetéből profitálhatnak a fogadók

Idegenbeli vereség a Tottenhamnél, majd újabb zakó hazai pályán, ezúttal a Real Madridtól - ez a Borussia Dortmund mérlege a Bajnokok Ligája 2017/18-as idényében. A német alakulat így nagyon nehéz helyzetbe került a H-csoportban, hiszen 0 pontjával csak a harmadik és hat pont a hátránya a Spurs-Madrid duóval szemben.

Továbbjut a csoportból (Borussia Dortmund)
Igen Nem
4.50 1.20

Az egyik neves külföldi fogadóiroda jelen állás szerint nem sok esélyt lát arra, hogy a Dortmund továbbjut az egyenes kieséses szakaszba. A BvB kiesésére mindössze 1.20-as szorzót fizetnek, míg arra, hogy az H csoport első két helyén végez, 4.50-szeres oddsot adnak.

Tekintve, hogy az irodánál - amelyik ezt a fogadást kínálja -  lehetséges a megtett fogadásokat menedzselni és tradelni,  véleményünk szerint megérheti megrakni az 'Igen' opciót.

A BL harmadik fordulójában ugyanis APOEL - Dortmund és Real Madrid - Tottenham meccseket rendeznek. Vagyis ha a Dortmund megnyeri a ciprusi találkozót, mindenképpen felzárkózik a riválisokra és mivel a 4. fordulóban ismét az APOEL ellen játszik - csak ekkor hazai pályán - az is előfordulhat - például egy kettős Real-győzelem esetén a másik párosban -, hogy az 5. és a 6. forduló előtt már jóval kedvezőbb helyzetből várja a meccseket. Ezen kívül azt se feledjük, hogy lesz még ebben a csoportban egy Dortmund - Tottenham találkozó is, ha pedig ott hazai végeredmény születik, összejöhet a dortmundi továbbjutás.

Szóval összességében megéri most megtenni a Dortmund továbbjutását, mivel jó eséllyel ez a 4.50-es szorzó hamarosan csökkenni fog, így azelőtt profittal szállhatunk ki a fogadásból, hogy végeredményt hirdetnének a csoportban. 
243183