Heti műsor

Kezdődik az MK érdemi része, a Vidi visszavághat a Honvédnak

Jön a tavalyi aranycsata visszavágója, az MK-ba bekapcsolódnak a nagyok, továbbá pazar topligás találkozók várnak ránk.

A Videoton visszavágnak a Honvédnak.

A hét eseményei

Hétközben megkezdődik a Magyar Kupa érdemi része, ugyanis az NB I-es csapatok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe. A nagyok közül a Ferencváros a Dunaharaszti, a Videoton a Mohács, míg a Honvéd a Pécs otthonában vizitál.

Hétvégén pedig már a 10. fordulót rendezik meg az élvonalban, amikor is többek közt a jó formában lévő Debrecen és Puskás Akadémia is összecsap, a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja, a játéknap rangadóján pedig megismétlődik a tavalyi aranycsata, hiszen a Videoton a Honvéd gárdáját fogadja.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2538948] 2017-09-23 20:30:00 Videoton - Honvédx;

Angliában hétközben a Ligakupára fókuszálunk, hiszen ebben a fordulóban már a Premier League-es klubok is pályára lépnek. A gigászok közül a Liverpoolra vár a legnehezebb feladat, a Vörösök a Leicester otthonába vizitálnak (H: 3.90 D: 3.55 V: 1.75). Az Arsenal a Doncastert (H: 1.09 D: 7.75 V: 15.75), a Tottenham a Barnsleyt (H: 1.10 D: 7.50 V: 14.50), a Chelsea a Nottinghamet (H: 1.14 D: 6.50 V: 13.50), a Manchester United a Burtont (H: 1.09 D: 7.75 V: 15.50) fogadja, míg a Manchester City a West Bromwichoz (H: 8.75 D: 5.00 V: 1.25) utazik.

Hétvégén azonban már ismét a Premier League-ben pörög a labda, s olyan találkozók kerülnek megrendezésre, mint a West Ham-Tottenham londoni rangadó, a Manchester City-Crystal Palace, a Southampton-Manchester United, a Stoke-Chelsea, illetve a Leicester-Liverpool, azaz pár napon belül a felek Ligakupa mellett a bajnokságban is összemérik tudásukat.

Németországban dupla fordulót rendeznek az előttünk álló hét napban. Hétközben a Schalke-Bayern München, a Hamburg-Dortmund, a Mainz-Hoffenheim, a Hertha-Leverkusen és az Augsburg-Leipzig, míg hétvégén a Bayern München-Wolfsburg, a Hoffenheim-Schalke, a Mainz-Hertha, a Leipzig-Frankfurt és a Dortmund-Mönchengladbach találkozókra lesz érdemes odafigyelni.

A spanyoloknál is két bajnoki mérkőzést játszanak a csapatok a héten, a nagyok közül pedig kétségtelen, hogy az Atlético Madridra vár a két legnehezebb feladat, hiszen a Matracosok előbb Bilbaóba látogatnak, majd a Sevillát fogadják. Lionel Messiék hétközben az Eibart látják vendégül, majd Gironába utaznak, míg a Real Madrid előbb a Betisszel, majd az Alavés gárdájával csap össze.

Olaszországban is dupla fordulót rendeznek, hétközben Nagy Ádámék az Intert fogadják, a Roma a Benevento vendége lesz, a Milan a Spalt látja vendégül, a játéknap rangadói pedig a Juventus-Fiorentina és a Lazio-Napoli összecsapások lesznek. Hétvégén a Juve városi rangadón fogadja a Torinót, a Napoli a Spalhoz, a Milan a Sampdoriához, a Lazio a Veronához utazik, a Roma az Udinesét, az Inter a Genoát látja vendégül, míg Nagy Ádáméknak a Sassuolo otthonában lesz jelenésük.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2580598] 2017-09-23 13:00:00 Atlético Madrid - Sevillax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, Magyar Kupa, Angol Ligakupa, illetve topligás találkozókra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol például MTK-Soroksár fővárosi rangadót is rendeznek. Az MLB-ben a szokásoknak megfelelően dömping lesz, az NFL-ben már a harmadik fordulót rendezik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen férfi kirakatcsapataink folytatják szereplésüket a Bajnokok Ligájában, a Veszprém a Flensburgot fogadja, míg a Szeged Zágrábba látogat.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!