Sportfogadás

Ezzel a taktikával baromi sokat nyerhetünk jövőre!

  • varin

A különböző pletykák irreális oddsokat szültek az átigazolási szezon során.

Nem akármilyen átigazolási szezonon vagyunk túl Európában, olyan csillagok váltottak csapatot, mint Neymar, Mbappé, Lukaku, Morata vagy James Rodríguez. Hogy kik is voltak a nyár legnagyobb fogásai, arról korábban már értekeztünk, ám most a transzferidőszak másik táborára, a "nagy maradókra" szeretnénk felhívni a figyelmet.

Népes ugyanis azon játékosok névsora, akikkel kapcsolatban komolyan felmerült, hogy távoznak jelenlegi csapatuktól, ám végül mégis maradtak. Nem kevés esetben pedig a bukmékerek a pletykákra alapozva ajánlottak olyan szorzót egy-egy futballista sorsára, akikkel brutálisat kaszálhattunk. Ezekből az esetekből szemezgettünk.

Aubameyanggal lehetett legnagyobbat nyerni

A fenti pletykaözön legjobb példája egyértelműen Pierre-Emerick Aubameyang. A gaboni gólvágó Moratával együtt hónapokon át a címlapokon szerepelt, a sportsajtó először a PSG-nek, később egy kínai gárdának, végül pedig a Chelsea-nek adta el a Borussia játékosát.

Ennek köszönhetően volt olyan időszak, hogy 9-szeres szorzóval lehetett fogadni a 28 éves sztár Dortmundban maradására!

Szintén közel tízszeres szorzót ért, hogy Zlatan Ibrahimovic végül a Manchester Unitedhez írt alá. Erre az opcióra egyébként mi is felhívtuk a figyelmet, noha a kockázat nem volt éppen kicsi, hiszen Mourinho akár októberben vagy decemberben is odatolhatta volna a szerződést a svéd orra alá, megvárva, hogy milyen hamar épül fel sérüléséből a hórihorgas támadó.

A hatharom.com olvasói Zlatannal kaszáltak

Ugyancsak 7-8-szoros pénzt kereshetett az, aki Riyad Mahrez sorsát találta el. A Leicester City algériai szélsője előbb a Románál járt orvosi vizsgálaton, majd az utolsó napokban csak az volt a kérdés, hogy a Barcelona, a Chelsea vagy pedig a Tottenham szerzi-e meg. Mahrez végül maradt a Rókáknál.

Mint ahogyan nem váltott klubot Alexis Sánchez (2.50) sem, aki hosszas huzavona után valahogy nem került Manchesterbe, miként Andrea Belotti (2.25), Ivan Perisic (2.50), Arda Turan (2.00), Marco Verratti (2.00), Philippe Coutinho (2.00), Diego Costa (3.25) és Gianluigi Donnarumma (3.00) maradására is zsíros oddson fogadhattunk.

Az oddsok a hatharom.com cikkeiből származnak, sok esetben valószínűleg ennél is magasabb számokon lehetett tenni a kimeneteleket.

Az átigazolási időszak talán legnagyobb value fogadását azonban Cristiano Ronaldo szolgáltatta, akinek esetében volt olyan pont, hogy 1.57-es szorzón köthettük le pénzünket arra, hogy marad Madridban.

A jövő évben tehát érdemes lehet figyelni ezekre az információkra. Noha jó pár olyan játékos van, aki annak ellenére szerződött el, hogy arra gondolhattunk, hogy marad, a pletykák alapján már eladott játékosok közül rengetegen maradtak, nem ritkán gigászi oddsokért.