Sportfogadás

A BL-visszavágókra is van ötletünk

Ötből három meccsre fogadunk a kedden rendezendő Bajnokok Ligája selejtező első fordulójának visszavágóiból.

Ismét gólokat hozhat a gibraltári és a walesi bajnok találkozója. - Fotó: facebook.com/TheNewSaintsFC

Trepca Mitrovica-Vikingur Gota
Tipp: Trepca Mitrovica
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A két csapat múlt héten szoros meccset játszott Feröeren, s végül a házigazda 2-1 arányban nyerni tudott szerencséjének köszönhetően. Mindez azt jelenti, hogy, ha a Trepca Mitrovica tovább akar jutni a következő körbe, akkor nyernie kell a visszavágón.

Erre minden esélye megvan egyébiránt a koszovóiaknak, hiszen ezúttal ők lesznek a pályaválasztók, s ha kedden jobb százalékban használják ki lehetőségeiket, mint a múlt héten, akkor gond nélkül legyőzhetik a Vikingur Gota együttesét.

[2528014] 2017-07-04 18:00:00 Trepca 89 - Vikingurx;

College Europa-TNS
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.75 @ Tippmixpro

Az odavágón meglepetésre a gibraltári csapat nyerni tudott Walesben, avagy az Europa 2-1-es előnyből várja a TNS elleni visszavágót. Ezen eredménynek köszönhetően a nagyobb játékerőt képviselő vendégeknek nem csak, hogy nyerniük kell kedden, de minimum két gólt kell szerezniük.

Szerintünk ez benne van a pakliban, de az is, hogy a miniállambeliek nem adják majd olcsón a bőrüket, így pedig ismét nagy esély van arra, hogy legalább három találat születik majd a gárdák összecsapásán.

[2528020] 2017-07-04 19:30:00 College Europa FC - TNSx;

La Fiorita-Linfield
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

A felek első meccse ugyan csak egy gólt hozott, azonban könnyedén születhetett volna több találat is, elég, ha csak az északírek kihagyott büntetőjére gondolunk. Az 1-0-s eredmény egyébiránt azt jelenti, hogy a San Marinó-i csapatnak papíron bőven van esélye a továbbjutás kiharcolására, ami szinte csoda lenne, hiszen a miniállam együttesei abszolút súlytalanok a nemzetközi kupában.

Ennek köszönhetően a La Fiorita vélhetően sokkal nyíltabban játszik majd kedden, s megpróbálja kiharcolni a továbbjutást, amihez természetesen a Linfieldnek is lesz egy-két szava. Mindezek tükrében pedig nagy esély mutatkozik arra, hogy legalább két gólt összehozzanak a felek.

[2528022] 2017-07-04 20:30:00 La Fiorita Montegiardino - Linfieldx;
hatharom.com
Trepca Mitrovica-Vikingur Gota Trepca Mitrovica
College Europa-TNS Több, mint 2,5 gól
La Fiorita-Linfield Több, mint 1,5 gól
@3.17
Fogadási határidő: 18:00