Sportfogadás

Így áll a hosszú távú fogadásunk - helyzetjelentés IV.

Közel két hónap telt el mióta feladtuk hosszú távú fogadásunkat. Ez idő alatt csapataink - Ferencváros, Puskás Akadémia, Veszprém - jó néhány csatát megvívtak. Az FTC voltaképp már döntős a Magyar Kupában, a Puskás Akadémia továbbra is vezeti az NB II-t, míg a Veszprém a MK-döntőjében, semleges pályán győzte le a Szegedet.

Gyakorlatilag már döntős a Fradi a Magyar Kupában. - Fotó: facebook.com/fradi.hu

Ferencváros nyeri a Magyar Kupát

A legutóbbi bejelentkezésünk óta a Ferencváros letudta a Magyar Kupa elődöntőjének első meccsét, ahol 8-0-ra (!) győzte le az NB III-as Budafokot. Ezzel voltaképp Thomas Dollék bejutottak a sorozat fináléjába, hiszen elképzelhetetlen, hogy ezt az előnyt elherdálják a zöld-fehérek a májusi közepén rendezendő visszavágón.

A fináléban vélhetően a Vasas vár a csapatra, amely 2-0-ra nyerte az odavágót a Mezőkövesd ellen hazai pályán. Igaz, azért nem szabad leírni a matyóföldieket sem, hiszen ha valaki ki tud főzni valamit, akkor az mezőkövesdiek mestere, Tomiszlav Szivics.

Az elődöntőbe jutást és a sorsolást követően mindössze 1.40-szeres szorzón fogadhattunk a Fradira a    -n, a bukméker pedig továbbra is ekkora oddsot ad arra az eshetőségre, ha a Ferencváros nyeri a Magyar Kupát, s arról nem is beszélve, hogy a zöld-fehérek a legesélyesebbek arra, hogy elhódítsák a trófeát.

Puskás Akadémia nyeri az NB II-t

A Puskás Akadémia öt bajnokit játszott legutóbbi cikkünk óta, s Pintér Attiláék ezen intervallum alatt 11 pontot gyűjtöttek össze. Mivel azonban a csapat legnagyobb ellenlábasa, a Soroksár összeesett, ráadásul a Balmazújváros is pontokat hullajtott, így már hét egység a PFLA előnye a másodosztályban, méghozzá a Kisvárda előtt, s mindössze hat forduló van hátra az NB II-ből.

A hétvégi fordulót megelőzően a    -n mindössze 1.10-szeres szorzón fogadhattunk a Puskás Akadémia végső sikerére, ami a vasárnapi eredményeket figyelembe véve pedig vélhetően tovább csökken a sárga-kékek szorzója.

Veszprém nyeri a bajnokságot

Mivel a Szeged ezúttal megnyerte a Tatabánya elleni idegenbeli találkozóját, így borítékolható, hogy kék-fehéreké lesz a pályaelőny a bajnoki fináléban. Azonban abszolút nem szabad kétségbe esnünk, hiszen a Pick úgy nyert a Bányász otthonában egy találattal, hogy a tatabányaiak négy legjobbja nem játszott.

Arról már nem is beszélve, hogy a Veszprém és a Szeged március közepe után áprilisban is összemérte tudását, méghozzá a Magyar Kupa fináléjában, semleges pályán Nagy Lászlóék egy találattal legyőzték a Csongrád megyei alakulatot. Az a siker pedig önbizalmat adhat a csapat számára a bajnoki fináléra, na, meg az is, hogy a piros-fehérek egy fantasztikus második félidői produkcióval kiharcolták a Bajnokok Ligája Final Fourjába jutást vasárnap.

A veszprémiek MK-sikere után a bukmékerek szerint még nagyobb favorit lett a bakonyi alakulat az NB I megnyerését illetően, hiszen a     1.35-szörösre csökkentette szorzóját arra vonatkozóan, hogy a Veszprém nyeri a magyar élvonalbeli férfi kézilabda bajnokságot.