Sportfogadás

Többek közt Pogbáékkal nyernénk

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Celta Vigo-Genk
Tipp: Celta Vigo
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A Celta Vigo tavasszal egyértelműen az Európa Ligára fókuszál, így nem volt meglepő, hogy a vasárnapi bajnoki meccsét elengedte a spanyol gárda. Mindezt viszont csak akkor bocsájtják meg a hazai szurkolók, ha csütörtökön nyerni tud a Celta a nemzetközi kupában.

A sikerre pedig minden esélye megvan Iago Aspaséknak, hiszen minőségibb csapatot alkotnak, mint a Genk, arról nem is beszélve, hogy a belgák házon kívül a komoly meccseken szinte rendre alulmaradnak, továbbá öt játékost is nélkülözniük kell csütörtökön. Idén egyszer már ellátogattak a kék-fehérek Spanyolországba, akkor 5-3-ra kaptak ki Bilbaóban, ha ezúttal két találattal nem is nyer a házigazda spanyol csapat, szerintünk legalább egy gól lesz a felek között, méghozzá a vigóiak javára.

[2476900] 2017-04-13 21:05:00 Celta Vigo - Genkx;

Lyon-Besiktas
Tipp: Lyon
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

Noha hétvégén egy óriási pofonba nézett bele a Lyon - igaz, hat alapember nem volt kezdő -, s egyébként is az utóbbi hetekben nem igazán jönnek az eredmények a francia csapatnak, szerintünk mégis nyernek a piros-kékek csütörtökön.

Az Olympique ugyanis az Európa Ligára fókuszál, amely sorozat megnyerésével még van esélye kvalifikálnia magát a jövő évi Bajnokok Ligájába, ami a csapat első számú célja az idei szezonban. Az EL-ben egyébként jól teljesítenek Alexandre Lacazették, legutóbb például a végső győzelemre is esélyes Romát búcsúztatták. A Besiktasnak nem megy rosszul mostanság, de az elmúlt időszakban olyan markáns együttessel, mint a Lyon nem találkozott, ráadásul Vincent Aboubakar eltiltás, míg Ricardo Quaresma vélhetően sérülés miatt nem lép pályára.

A franciáknak jobb csapatuk van - még Maxime Gonalons nélkül is -, ami szerintünk kijön hazai pályán, vagyis előnnyel utazhatnak a visszavágóra a lyoniak.

[2476902] 2017-04-13 21:05:00 Lyon - Besiktasx;

Anderlecht-Manchester United
Tipp: Manchester United
Odds: 
1.82 @ Tippmixpro

José Mourinho úton, útfélen azt hangoztatja, hogy csapatával az Európa Ligára fókuszál, s nem titkolt célja, hogy az idei szezonban a harmadik trófeájukat is behúzza a Vörös Ördögök kispadján.

Ugyanakkor nem vár könnyű menet csütörtökön a Manchester Unitedre Belgiumban, hiszen jó formának örvend az Anderlecht. Ám a felek közt minőségi különbség van a vendégek javára - még úgy is, hogy a szigetlakóknál lesznek kimaradók -, ráadásul a Vörös Ördögök is remekelnek mostanság, arról már nem is beszélve, hogy az angoloknál több olyan klasszis futballozik, aki akár egy villanással is el tudja dönteni a mérkőzést. Így pedig nem kérdése, hogy kire fogadunk csütörtökön.

[2476899] 2017-04-13 21:05:00 Anderlecht - Manchester Unitedx;
hatharom.com
Celta Vigo-Genk Celta Vigo
Lyon-Besiktas Lyon
Anderlecht-Manchester United Manchester United
@ 4.09