Sportfogadás

Kézilabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Kolding-Tatabánya
Tipp:Kolding
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Az elmúlt héten sikerült nyerni ezzel a párosítással és akkor is a Koldingra fogadtunk. Igaz, a dán csapatot egy hete +2,5-ös hendikeppel nyerettük, és mivel kettővel kaptak ki Carlos Ortega fiai Győrben, így bezöldült a tippünk.

Ezúttal az északiak győzelmére fogadunk, méghozzá háromesélyben, hiszen hazai pályán a Kolding lényegesen jobb teljesítményre képes, mint idegenben, vagyis az a mínusz két gól minden nehézség nélkül átfordulhat pluszba. Egyébként is, a Tatabánya házon kívül a komolyabb csapatok ellen nem szokott jól muzsikálni, ráadásul a dánok ugye győzelmi kényszerben vannak a múlt heti zakójuk miatt. Ha kijön a felek közti tudásbeli különbség, akkor nem lehet kérdés, hogy a visszavágót már a Kolding nyeri.

Budaörs-MTK
Tipp: Budaörs vagy döntetlen
Odds:
 1.42 @ Tippmixpro

Alsóházi rangadót rendeznek a női kézilabda NB I-ben, hiszen a Budaörs az MTK együttesét fogadja. A felek közül egy hajszállal a vendégek vannak jobb passzban, akik legutóbb legyőzték a Békéscsaba együttesét, míg a hazaiak három zakóval a hátuk mögött várják a találkozót, igaz, a Budaörs a Fradi, Győr, Debrecen trióval meccselt mostanság.

A felek őszi meccse döntetlenre végződött, a piros-fehéreknek az az egy idegenbeli pontja van a bajnokságban, Mihály Attila lányai ugyanis otthoni környezetükben parádéznak. A Budaörs hazai pályán kilenc pontot gyűjtött, többek közt a Siófok együttesét is legyűrte, igaz, ahol Pálos-Bognár vagy Hornyák játszik, ott nem meglepő ez.

Ezzel szemben az MTK házon kívül nem túl acélos, gyakorlatilag a pofozógép szerepét tölti be, és szerintünk minőségben is gyengébb, mint a Budaörs. Mindezek után úgy véljük, hogy Hornyákék legalább az egyik pontot otthon tartják szombaton az MTK-val szemben.

hatharom.com
Kolding-Tatabánya Kolding
Budaörs-MTK Budaörs vagy döntetlen
@ 1.85