NB I

Komoly esélyt kapott a Honvéd a Fradi ellen

Nehéz 90 perc várhat a hétvégén a Ferencvárosra, amely elvesztette vezetőedzőjét és két kezdő hátvédjét is.

Tovább húzódhat a Ferencváros vesszőfutása, amely az OTP Bank Liga utolsó 3 fordulójában nyeretlen maradt. A hétvégén fővárosi rangadó vár a zöld-fehérekre, hiszen a Budapest Honvéd látogat a Groupama Arénába. A címvédő számára a Honvéd elleni meccsek mindig trükkösek, ráadásul az MLSZ Fegyelmi bizottságának szerdai döntésének értelmében Thomas Doll vezetőedző csak a lelátóról figyelheti az eseményeket.  A német szakembert a hétvégi bajnoki találkozón - melyen csapata 2-0-ra kikapott a Haladás vendégeként - heves reklamálása miatt küldte el a kispadtól a játékvezető, emiatt pedig jött az egymeccses eltiltás. A Sopronban megrendezett mérkőzésen ráadásul a zöld-fehérek két játékosa is a kiállítás sorsára jutott: az osztrák Emir Dilavernek és a lengyel Michal Nalepának szintén egy-egy meccset kell kihagynia.

1X2    
FTC Döntetlen Honvéd
TippmixPro@1.75 TippmixPro@3.40 TippmixPro@4.60

Ez utóbbi kifejezetten jó hír lehet a kispestieknek, hiszen a Fradi védelme ebben a szezonban meg sem közelíti a tavalyi teljesítményét, 12 forduló alatt 16 kapott gólnál jár, miközben tavaly az egész idényben szedett be 23-at.

A Honvéd mindössze egyetlen ponttal gyűjtött kevesebbet a Fradinál, ennek ellenére közel ötszörös pénzt fizetne a piros-feketék győzelme. A két fővárosi gárda 2016-ban már háromszor is megmérkőzött egymással, kettőt a Fradi, egyet a Honvéd nyert meg, ám mind a három meccsen egygólos volt a különbség.

[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;5

A legfrissebb körülményeket figyelembe véve a  Honvéd tehát közel sem olyan esélytelen, mint ahogy azt az oddsok súgják, a ferencvárosi védelem két alapemberének kiesésével pedig lehet keresnivalója a Groupama Arénában is.

FTC - Honvéd
hatharom.com-tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játszza le a mérkőzést - NEM
TippmixPro@1.50
[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;

Tippelj az NB I meccseire a Tippkirályban!