NB I

A Fradi ezen a meccsen csak veszíthet

  • hatharom.com

Az újonc Gyirmót otthonába látogat a bajnoki címvédő Ferencváros. Országos kettes?

A listavezető az utolsó ellen, azaz a nyáron az NB I-be feljutó Gyirmót a bajnoki címvédő Ferencvárost fogadja. A kisalföldi alakulatnak még nem sikerült megszereznie első győzelmét az első osztályban, az erőviszonyok ismeretében pedig óriási bravúr lenne, ha épp a Fradi ellen sikerülne mindez. A Gyirmót az elmúlt három fordulóban 11 gól kapott és mindössze egyet szerzett, a Debrecen, a Videoton és az Újpest ellen sem igazán tudta felvenni az ellenféllel a kesztyűt. Mivel a Fradi legalább olyan minőséget képvisel, mint a felsorolt csapatok, így a hazai pálya ellenére sem bizakodhat sok mindenben az újonc alakulat.

A Fradi szombat a Vasas ellen elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban. Thomas Doll együttese ugyan rengeteg helyzetet dolgozott ki, ám azokat rendre elpuskázta, így az angyalföldiek egy szöglet majd egy kontra után szerzett gólokkal elvitték a három pontot a Groupama Arénából.

1X2    
Gyirmót Döntetlen Ferencváros
TippmixPro@8.00 TippmixPro@4.50 TippmixPro@1.36

"Feljutó csapatként a Gyirmót biztosan rendkívül motivált lesz, hogy a Ferencváros ellen játszhat – nyilatkozta Thomas Doll a fradi.hu-nak. "De mi is nagyon várjuk a meccset, és örülünk neki, hogy ilyen hamar lehetőségünk nyílik magunk mögött hagyni a Vasas elleni bosszantó vereséget. A helyzeteink szombaton is megvoltak, de kihagytuk őket. Szerdán a kapu előtt sokkal jobban kell koncentrálnunk. Ha ez meglesz, akkor jó esélyünk van arra, hogy elhozzuk a három pontot – más célunk nem is lehet".

A bukmékerek úgy vélik, hogy a Fradi ezúttal koncentráltabban futballozik majd, hiszen mindössze 1.36-as szorzóval fogadhatunk a vendégekre, míg a Gyirmót sikere pénzünk 8-szorosát fizetné.

Gyirmót - Ferencváros -
hatharom.com-tipp: Ferencváros/Ferencváros
TippmixPro@1.70
[2253506] 2016-08-17 19:00:00 Gyirmót - Ferencvárosx;
2016-08-17;212
209575

Kattints a képre a játékért!