Sportfogadás

Szeretjük a lassú bukmékereket!

Mi már bőven tudtunk Orbán Annamária eltiltásáról, amikor a bukmékerek még nem értesültek a doppingvétségről.

Pénteken délután Székesfehérváron vendégszerepelt a Siófok női kézilabda-együttese. Habár a forma és a csapatok erőssége is egyértelműen inkább a vendégek sikerét valószínűsítette - ami egyébként az oddsokban is megjelent -, néhány perccel a kezdő sípszó előtt érkezett a hír, Orbán Annamáriát, a siófokiak legjobb játékosát doppingvétség miatt eltiltották határozatlan időre.

Orbánt eltiltották, mi pedig éberek voltunk

Volt szerencsénk viszonylag hamar észrevenni a hírt a klub hivatalos weboldalán, és mivel a különböző sportmédiumok csak jóval a bejelentés után írták meg a hírt, a bukmékerek lassan reagálták csak le azt, hogy a góllövőlista második helyén álló Orbán nélkül kell pályára lépjen az SKC.

Az NB I góllövőlistája
1. Kprez Slezak Katarina (Érd) 136
2. Orbán Annamária (Siófok) 114
3. Kovács Anna (Dunaújváros) 111
...    
18. Erdősi Ildikó (Siófok) 71

A     viszonylag hamar, néhány perc után levette már kínálatából a mérkőzést, ám a netes irodáknál nemhogy nem vették le a meccset, az oddsot is alig-alig csökkentették. A legismertebb zöld irodában például a hír bejelentése után 40 perccel eszközölték az első oddsmódosításokat, az Alcoa szorzója 3.30-ról 3.00-ra csökkent, ami még így is elhanyagolható differencia, ha Orbán fontosságát vizsgáljuk. Ami ráadásul a legérdekesebb, hogy a mérkőzésre élőben a kezdés előtt már az eredetinél is magasabb, 3.40-es szorzóval fogadhattunk.

Jól járt tehát az, aki figyelte péntek délután a Protipp rendszerét, itt ugyanis még elcsípte tippmesterünk a fehérvári győzelmet 2.60-as oddson.