FA Kupa

Gigaoddson fogadhatunk az Arsenalra

  • hatharom.com

Már a legjobb 8 közé jutás a tét az FA Kupában, alábbi cikkünkben a szombati meccseket vettük górcső alá.

Gigaoddson fogadhatunk az Arsenalra.

Szombaton négy mérkőzést rendeznek az FA Kupa nyolcaddöntői közül, a nyitótalálkozó az Arsenal-Hull lesz. A felek 2014-ben egy igen emlékezetes finálét hoztak össze jelen kupasorozatban, és most is mutatkozik arra esély, hogy ismét egy élvezetes meccset játszanak a gárdák. Ugyanis hiába van osztálynyi különbség a felek között, és a jóval erősebb játékoskerettel rendelkező Ágyúsok lesznek a pályaválasztók, Arséne Wenger vélhetően több kulcsjátékosának is pihenőt ad, hiszen a jövő hét elején a Barcelona együttesével találkozik az Arsenal a Bajnokok Ligájában. Ennek köszönhetően fel is szaladt a piros-fehérek szorzója háromesélyben, most pedig már gyakorlatilag gigaoddsot kínálnak a bukmékerek a londoni sikerre. Ezt pedig nem szabad kihagyni, hiszen hiába lesz tartalékos a fővárosi alakulat, még így is bőven erősebb és kezdőcsapatot tud kiállítani, mint a Hull. A    -n perpillanat 1.55-szörös pénzért fogadhatunk az Arsenal győzelmére.

Noha a West Bromot eddig nem igazán érdekelte az FA Kupa, hiszen a kék-fehérek rendre túlóráztak az alacsonyabb osztályú riválisak ellen, azért meglepő, hogy a bukmékereknél a másodosztályú Reading számít a felek hétvégi párharcának favoritjának. Pedig így van, avagy megéri kétesélyben - döntetlen vagy győz a West Brom - Tony Pulisékra fogadni. Főleg úgy, hogy a WBA eddig rendre házon kívül harcolta ki a továbbjutást, ráadásul gyakorlatilag a legjobbjaival állhat fel hosszú idő után. Ilyen előjelek után egy remire biztosan jók lesznek a birminghamiek az utóbbi hetekben formán kívül játszó readingiek ellen, de a sikerük is benne van a pakliban. Az X2-re közel másfélszeres oddsot ajánl a magyar online fogadóiroda.

Ismét gólparádét hozhat az Everton bournemouthi vendégjátéka.

A Watford és a Leeds tavaly még a Championshipben, most viszont a legrangosabb angol kupasorozatban találkozik egymással. A hazaiak az előző idényben jutottak fel a másodosztályból, vagyis perpillanat osztálynyi különbség van az együttesek között. Ez egyébiránt már tavaly is ráfogható lett volna a felekre, hiszen a sárga-feketék játszi könnyedséggel győzték le a United együttesét oda-vissza a bajnokságban. Ráadásul most a Premier League-ben jól teljesítő Watford lesz a pályaválasztó, a csapat még erősebb, mint az előző szezonban volt, avagy nagy meglepetés lenne, ha a Lódarazsak nem döntenék el a továbbjutó kilétét már az első találkozón. A watfordi győzelemre 1.60-szoros szorzón lehet fogadni a    -n.

A nap zárómérkőzésén az Everton alakulata látogat a Bournemouth otthonába. A felek az idei szezonban egyszer már megküzdöttek a Vitality Stadionban, akkor 3-3-mas döntetlenre végeztek. A gólzsák pedig ismét kinyílhat a felek hétvégi meccsén, hiszen mindkét mester gyakorlatilag a legjobb játékosaira számíthat szombaton, a csapatok az utóbbi hetekben nem éppen a védekezésükről voltak híresek, ugyanakkor a támadójátékukkal egyáltalán nem volt gond. A mindkét csapat szerez gólt fogadási opció tűnik tehát a legkézenfekvőbb választásnak a Bournemouth-Everton mérkőzésen, amely eshetőségre a magyar online fogadóiroda 1.65-szörös szorzót ajánl.

Szombati FA Kupa találkozók - a     szorzói
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 13:45 INFO Arsenal-Hull 1.55 3.70 5.50
Szombat, 16:00 INFO Watford-Leeds 1.60 3.60 5.00
Szombat, 16:00 INFO Reading-West Brom 2.50 2.95 2.65
Szombat, 18:15 INFO Bournemouth-Everton 2.95 3.25 2.15