Tipp

Kapusok nélkül gólparádét hozhat a forduló zárómérkőzése

  • varin

A Deportivo és a Rayo is nélkülözni kénytelen első számú portását, így az overben nagy értéket találhatunk.

A La Liga 22. fordulójának utolsó mérkőzésén a Deportivo fogadja a Rayo Vallecanót. Egyik csapat sincs kirobbanóan jó formában, a két kezdő kapus hiányozni is fog, így minden a sok gól irányába mutat.

[2030377] 2016-02-01 20:30:00 Deportivo La Coruna - Rayo Vallecanox;5

A Mirandes ellen szégyenteljes kupakudarcot követően még mindig nem sikerült bajnokit nyernie a galíciai csapatnak, csupán egy soványka 1-1 jött össze a Socieadad és a Valencia ellen is, noha mindkét meccsen még náluk volt az előny félidőben. Habár a La Coruna meccsein közel sem esik annyi gól, mint mondjuk a Rayóén, biztató lehet a tipp szempontjából, hogy az utolsó 25 mérkőzésükből csupán egy olyan volt, amikor nem esett legalább két találat. Victor Sánchez szakvezetőnek ezúttal első számú kapusát, Germán Luxot kell nélkülöznie eltiltás miatt, így az a Manu kezdhet a kapuban, aki eddig négy meccsen hat gólt szedett be a Király Kupában (a Llagostera és a Mirandés ellen).

Szintén a kapusposzton lesz problémája a Rayo Vallecanónak, itt ugyanis Tono lenne a kezdő hálóőr, amennyiben nem szenved súlyos térdsérülést még novemberben. Helyette így Juan Carlos védi majd a madridiak kapuját, és bizony a kép portás között szignifikáns különbség van. Amíg a rutinos Tono 10 meccsen csak 13 kapott gólt számlált, addig Carlosszal ugyanannyi játékperc alatt 19 gólt is kapott a Rayo. Paco Jémez csapatára amúgy is jellemzőek a gólgazdag találkozók, hiszen átlagosan az ő mérkőzéseiken esett a legtöbb gól a ligában. Az ő esetükben 25 találkozóból csak háromszor volt olyan, hogy maximum egy gól esett.

A felek szeretik egymást megszórni, hiszen az őszi 1-3-t megelőzően tavaly is oda vissza hozták a legalább három gólt. Mivel egyik csapat sem futballozik jól az elmúlt hetekben, viszont elöl és hátul is bennük van 1-2 gól, joggal bízhatunk egy 2-1, 2-2-es eredményben, de még a két találat is csak félvesztes tippet jelentene.

hatharom.com-tipp: 2.25 gól felett
Odds: 1.680
Eddig éri meg: 1.60
Tét: 4/10
[2030377] 2016-02-01 20:30:00 Deportivo La Coruna - Rayo Vallecanox;