FA Kupa

Megizzadhat a City és a Liverpool

  • hatharom.com

Már a legjobb 16 köz jutás a tét az FA Kupában, alábbi cikkünkben a legjobb szombati meccseket vettük górcső alá.

A Citynek a tavalyi döntős ellen kellene kiharcolnia a továbbjutást.

A szombati FA Kupa maraton a Colchester-Tottenham mérkőzéssel kezdődik, ahol a vendégek óriási favoritnak számítanak. Köszönhetően például annak, hogy hazaiak mindössze a harmadik vonalban tengődnek, és ott is utolsók. Mindezek után viszont a fővárosiak győzelmében abszolút nincs érték, sokkal inkább megéri gólokra fogadni. Az utóbbi hetekben a Spurs játékosai szépen termelnek, de ami igazán alátámasztja a gólparádét, az a kiscsapat idei szereplése, hiszen a Colchester 28 mérkőzés alatt már 65 (!) találatot kapott a League One-ban, ami még a harmadik vonalban is rengetegnek mondható. Ugyanakkor mivel szinte minden meccsükön betaláltak, s a klubnál az év mérkőzéseként tekintenek a szombati ütközetre, biztosan apait, anyait beleadnak a hazai játékosok a hétvégén. Mindezek után pedig simán benne van a pakliban, hogy legalább három találat születik, amelyre 1.50-szeres oddson fogadhatunk a    -n.

A Manchester Cityre viszont kemény meccs vár, mivel Manuel Pellegriniék a tavalyi döntős Aston Villa otthonába látogatnak. A két csapat nem is oly rég találkozott egymással Birminghamben a Premier League keretén belül, akkor meglepetésre a bordó-kékek az egyik pontot otthon tudták tartani. Az iksz most is benne van a levegőben, hiszen a hazaiak egyre jobban teljesítenek, legutóbbi öt meccsükön például nem kaptak ki, míg az Égszínkékeknek házon kívül továbbra sem megy a szezonban. Azonban nagy kérdés, hogy a Villa mennyire veszi komolyan a találkozót, mivel Rémi Garde csapatának az élvonalbeli tagság kiharcolása az elsődleges célja az idei évadban, avagy kevésbé érdekli a hazaiak a kupasorozat. Ennek köszönhetően vélhetően egy igen felforgatott kezdővel áll ki az Aston Villa, amit a City kihasználhat, s megnyerheti a mérkőzést. A vendégsiker 1.65-szörös pénzt érhet a fogadóknak.

Jürgen Kloppék idén kétszer is kikaptak a West Hamtől.

A címvédő Arsenalra is könnyed feladat vár, hiszen a piros-fehérek hazai pályán fogadják a másodosztályú Burnley együttesét. A felek tavaly még az élvonalban találkoztak, akkor oda-vissza az Ágyúsok nyertek simán, s noha a vendégek jó, míg a hazaiak gyengébb formának örvendenek, nem kétséges, hogy ezúttal is Arséne Wengerék a favoritok. Azonban a Tottenhamhez hasonlóan, az Arsenal sikerében sincs érték háromesélyben, viszont mivel az Emirates Stadionban lesz a találkozó, érdemes lehet megpróbálkozni az Ágyúsok legalább kétgólos győzelmére fogadni, amelyre a magyar online fogadóiroda 1.85-szörös szorzót kínál.

A szombati játéknap zárómeccsén a Liverpool a West Ham együttesével találkozik az Anfield Roadon. A csapatok idén már mindkét bajnoki mérkőzésüket lejátszották egymás ellen, s meglepetésre a londoniak oda-vissza le tudták győzni a liverpooliakat, méghozzá roppant simán, hiszen ezen találkozók gólaránya 5-0 (!) Slaven Bilicék javára. A vendéggyőzelem most is benne van a pakliban, hiszen a fővárosiak vannak jobb passzban, ráadásul kedden a hazaiak 120 perces meccsre kényszerültek a Stoke ellen, igaz, bejutottak az Angol Ligakupa döntőjébe. Ezen kívül, ami még a bordó-kékek malmára hajtja a vizet, az nem más, minthogy az előzetes hírek szerint Jürgen Klopp erősen tartalékos csapatot küld a pályára, köszönhetően a rengeteg sérültnek, illetve a hétközi túlórának. Ezek után az X2-ben látunk értéket, amely fogadási lehetőségre 1.65-szörös pénzért fogadhatunk a    -n.

Érdekesebb szombati FA Kupa találkozók - a     szorzói
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 13:45 INFO Colchester-Tottenham 6.75 4.60 1.35
Szombat, 16:00 INFO Arsenal-Burnley 1.30 4.60 7.50
Szombat, 16:00 INFO Aston Villa-Manchester City 4.40 3.55 1.65
Szombat, 18:30 INFO Liverpool-West Ham 2.00 3.20 3.30
2016-01-29;132
2016-01-30;132
2016-01-31;132
2016-02-01;132