FA Kupa

Hazai pályán juthat tovább a Liverpool

  • hatharom.com

Öt mérkőzést vettünk górcső alá az FA Kupa legjobb 32 közé jutásának újrajátszásai közül.

Negyedosztályú csapat ellen ismétel az Aston Villa.

A Premier League jelenlegi leggyengébb együttese, az Aston Villa az odavágón, idegenben nem bírt a negyedosztályú Wycombe gárdájával. Ez a múltkori meccs képe alapján nem meglepő, hiszen a kiscsapat többször is a nagy fölé nőtt, igaz, a Wanderers mindössze büntetőből talált be a birminghamiek hálójába. Mivel a bordó-kékek az utóbbi hetekben egyre jobban teljesítenek, véleményünk szerint a tavalyi kupadöntős egy vegyes csapattal is legyőzheti a League Two-ból jövő gárdát, méghozzá a rendes játékidőben. Erre a fogadási lehetőségre 1.40-szeres pénzért fogadhatunk a    -n.

A másik birminghami együttes, a West Bromwich viszont megszenvedhet, hiszen ezúttal házon kívül kellene legyűrnie a Bristol City gárdáját. A WBA már az első meccset sem vette túl komolyan, hiszen Tony Pulis rendkívül tartalékosan küldte pályára csapatát, amelynek csak a 95. percben sikerült döntetlenre, vagyis újrajátszásra mentenie a találkozót. A másodosztályú gárda ezúttal is könnyedén borsot törhet az élvonalbeli klub orra alá, avagy a Citynek minden esélye megvan arra, hogy ismét mattolja a kék-fehéreket. A magyar online fogadóiroda 1.45-szörös szorzót kínál a bristoliak góljára.

A Championshipben tevékenykedő Bolton az ötödik ligás Eastleigh ellen kényszerült újrajátszásra, ám ennek igazából a fekete-fehérek örülhetnek, hiszen nagyon sokáig kiesére álltak az alacsonyabb osztályú gárda ellen, mindössze a 87. percben szerzett góllal sikerült kicsikarnia az újrajátszást Neil Lennon alakulatának. Noha a Boltonnál a bajnokság élvez prioritást, mivel kieső helyen áll a gárda, azért mégis csak hatalmas szégyen lenne, ha még egy felforgatott csapattal sem győznék le a Macron Stadionban az Eastleigh együttesét. A hazai sikerre pedig pazar, 1.75-szörös pénzt kínál a    , ami bőven megér egy misét.

Ranieriékre nehéz meccs vár szerdán.

Az újrajátszandó találkozók közül egyértelműen a Leicester-Tottenham összecsapás emelkedik a többi fölé. A Rókák holtversenyben éllovasok a Premier League-ben, míg a londoniak is előkelő helyet foglalnak el a bajnoki tabellán. Az odavágón 2-2-es döntetlent hoztak össze a felek, majd rá egy hétre a Leicester 1-0-ra nyert a White Hart Lane-en. Ezek alapján a hazaiak a találkozó esélyesei, de könnyen lehet, hogy Claudio Ranieri taratalékosan küldi pályára együttesét, s akkor már mindjárt más a leányzó fekvése. Véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt típusú fogadási opcióban van a legnagyobb érték, hiszen ez többnyire előfordul a felek egymás elleni találkozóin, ráadásul 1.60-szoros oddsot kínál erre az eseményre a magyar online fogadóiroda.

Sajnos Bogdán Ádámnak is köszönhető, hogy a Liverpool ismétlésre kényszerül a negyedosztályú Exeter együttesével szemben. Ugyanakkor Jürgen Klopp is saras ebben, hiszen egy rendkívül fiatal, rutintalan csapatot küldött pályára másféle hete a City otthonában, s mivel a hazai játékosok vért ittak a meccs előtt, benne volt a pakliban a döntetlen. Ezúttal viszont nincs benne, hiszen a német mester számára hazai pályán csak a magabiztos továbbjutást az elfogadható, s valószínűleg egy jóval acélosabb csapat fut ki az Anfield Road gyepére. Ezek után szerintünk hazai pályán a Liverpoolnak nem okozhat gondot a kiscsapat legyőzése, sőt úgy véljük, hogy a Vörösök legalább két góllal jobbnak bizonyulnak majd az Exeternél. Erre a fogadási lehetőségre a     1.65-szörös pénzt kínál.

Érdekesebb FA Kupa találkozók - a     szorzói
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Kedd, 20:45 INFO Aston Villa-Wycombe 1.40 4.10 6.75
Kedd, 20:45 INFO Bristol City-West Brom 3.45 3.15 2.00
Kedd, 21:00 INFO Bolton-Eastleigh 1.75 3.50 4.00
Szerda, 20:45 INFO Leicester-Tottenham 2.70 3.20 2.35
Szerda, 21:00 INFO Liverpool-Exeter 1.22 5.25 9.25