FA Kupa

Simázhat a Chelsea, kieshet a Leicester

  • hatharom.com

Három mérkőzést vettünk górcső alá az FA Kupa vasárnapi játéknapján.

A Chelsea gálázhat vasárnap. - Fotó: adifferentleague.co.uk

A vasárnapi játéknapot az Oxford United-Swansea mérkőzés nyitja. A hazaiak a negyedik vonalban, a feljutást érő harmadik pozícióban tanyáznak, és jó formának örvendnek az utóbbi hetekben, főleg, ha otthoni környezetükben léptek pályára. A vendégek a Premier League-ben vitézkednek, de a korábbi évekhez képest jócskán elmarad a walesiek teljesítménye, mindössze két ponttal vannak a veszélyes zóna felett. Házon kívül nem igazán megy a Hattyúsoknak, sőt, még nagyon gólt sem szoktak szerezni idegenben a fekete-fehérek. Ezúttal viszont úgy véljük a Swansea betalál, ugyanakkor gólt is kap, vagyis véleményünk szerint a mindkét csapat gólt szerez fogadási opció lehet a kifizetődő a kora délutáni találkozón. Ezen fogadási opcióra a     1.75-szörös pénzt fizet.

A Chelsea-nek nem okozhat gondot a következő körbe jutás, hiszen a Kékek a harmadosztályú Scunthorpe együttesét látják vendégül a Stamford Bridge-en. A fővárosiak amúgy is kezdenek formába lendülni, legutóbb például simán nyertek a Crystal Palace otthonában, továbbá a csapat védekezése is régi önmagát idézi, hiszen az utolsó két meccsén nem kaptak gólt Guus Hiddinkék. A vendégek felemás formában várják a vasárnapi találkozót, házon kívül pedig nem igazán megy a kiscsapatnak. Ezek után nem lenne meglepő, ha a Scunthorpe nem szerezne gólt a Chelsea otthonában, amely fogadási lehetőségre 1.75-szörös szorzón fogadhatunk a magyar online fogadóirodában.

A nap mérkőzését a White Hart Lane-en rendezik, ahol a Tottenham a Leicester gárdáját fogadja. A londoni csapat kiváló formának örvend, legutóbbi négy meccséből hármat is megnyert, így a Premier League tabelláján a negyedik helyre jött fel. A vendégek ugyan a kék-fehérek előtt állnak az angol élvonalban, azonban az utolsó három ütközetükön nem nyertek a Rókák, sőt, a korábban megállíthatatlannak tűnő támadósor ezen meccseken még csak gólt sem tudott szerezni. Nagyon úgy fest, hogy Claudio Ranieriék elfáradtak, azonban mivel a bajnokságban még történelmet írhatnak, így nagy az esélye annak, hogy olyan tartalékosan lépnek pályára vasárnap, hogy esélyük sem lesz Londonban. Ám, ha végül a legjobbjaival lépne pályára a City, akkor sincs túl sok esélye a fővárosban, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a Tottenham behúzza a meccset. Háromesélyben másfélszeres szorzón fogadhatunk a hazai sikerre a    -n.

Érdekesebb vasárnapi FA Kupa találkozók - a     szorzói
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Vasárnap, 13:00 INFO Oxford United-Swansea 3.55 3.25 1.90
Vasárnap, 15:00 INFO Chelsea-Scunthorpe 1.16 6.00 11.75
Vasárnap, 17:00 INFO Tottenham-Leicester 1.50 3.90 5.25