Tippjáték

Mozdulj rá az öt ingyen tabletre!

  • hatharom.com

Közeleg a karácsony, a hatharom.com-on pedig már december elején beindul az ajándékosztás. A Bajnokok Ligája utolsó csoportköre apropóján öt tabletet osztunk szét a legjobban tippelők között!

Ahogyan azt a hatharom.com hűséges olvasói megszokhatták, tippjátékainkon időről-időre nagyszerű nyeremények találnak gazdára. A Bajnokok Ligája utolsó csoportköre során már a legjobb tizenhat közé jutás a tét, és hogy a tippelést még izgalmasabbá tegyük, 5 db Samsung Galaxy tabletet osztunk szét Tablet-bajnokságunkon. Ráadásul mindezt ingyen, nincsenek rejtett feltételek, apró betűs rész, csak a játék szuper nyereményekkel.

 hatharom.com Tablet-bajnokság
Helyezés Díjazás
1-5. Samsung Galaxy Tab 4 7.0

A részvételhez nincs másra szükség, mint egy hatharom.com-regisztrációra, és akár egyetlen jó tippel is hozzá lehet jutni a nyereményhez. A játékban a Bajnokok Ligája december 8-9-én rendezendő utolsó csoportkörének 16 találkozójára lehet tippelni, melyet az alábbi felületen az 1X2 kimenetelek valamelyikére való kattintással lehet megtenni (bejelentkezett felhasználóként).

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert

A mérkőzésekre leadott tippeknél mindig figyelembe vesszük az aktuális oddsot is, így válik még izgalmasabbá a játék. Aki magasabb szorzón csípi el a nyerő tippeket, több pontot kap, így nagyobb eséllyel száll harcba a tabletekért. Az eredmények és a pontszámok automatikusan frissülnek, a játék végén pedig az öt legmagasabb pontszám birtokosa egy-egy szuper tablettel gazdagodik.

A tippjátékot és a további részleteket ide kattintva találjátok. Jó tippelést kívánunk mindenkinek!