Heti műsor

Fokozódnak az izgalmak a Copa Américán

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

 

A hét főbb eseményei

A Copa Américán a héten már az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseit rendezik meg. A negyeddöntőkben pikáns mérkőzéseknek lehetünk szemtanúi, hiszen Chile-Uruguay, Argentína-Kolumbia, Bolívia-Peru és Brazília-Paraguay találkozókat rendeznek. A bukmékereknél leginkább a Bolívia-Peru összecsapás számít háromesélyesnek, Argentína, Chile és Brazília továbbjutására nem kínálnak túl magas szorzót. Ami a torna végső győztesét illeti, a fogadóirodáknál perpillanat Argentína a favorit, ami a torna eddigi részét elnézve egyáltalán nem meglepő.

A magyar válogatott aranyért utazik Olaszországba.

Olimpiai kvótát szerezhet a héten a Benedek-csapat.

A magyar férfi vízilabda-válogatott az Olaszországban rendezendő Világliga Szuperdöntőjében vesz részt a héten, ahol a végső győztes olimpiai kvótát szerezhet a jövő évi riói ötkarikás játékokra.

Az A-csoportban egyedül a horvátok izzaszthatják meg Benedek Tiborék dolgát, hiszen sem Kína, sem Brazília nem említhető a mieinkkel egy lapon. A rájátszás első körében vélhetően az USA-val vagy Ausztriával találkozunk majd, s ezt az akadályt gond nélkül kell vennünk. Az elődöntőtől kezdődik az igazi torna, ahol az olaszokkal, de akár a szerbekkel is összefuthatunk, ahol bármi megtörténhet, szintúgy, mint a reményeink szerinti döntőben. Az utóbbi években rendre ezüstérmesek lettek Madaras Norberték a Világligában, most egy arany különösen jól jönne válogatottunk számára.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Copa Américán kívül edzőmérkőzések, illetve az U21-es Eb élvez prioritást. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a LOGIBET.COM-on, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!