Sportfogadás

Itt a legjobb tipp a Chelsea-Manchester Cityre!

megosztom

Nincs még tipped a Chelsea-Manchester Cityre? Cseppet se aggódj, segítünk!

Agueróval és a Cityvel most bankot robbanthatunk a Betwaynél!

A szokásos promóciókon - lásd lejjebb - kívül egy pazar ajánlattal rukkolt elő a Betway a hétvégi, Chelsea-Manchester City rangadóval kapcsolatban. Abban az esetben, ha Sergio Agüero gólt szerez a találkozón, s végül a Manchester City sikerével zárul a csúcsderbi, akkor az alapszorzó 1,71-szeresét (!) fizeti ki a Betway. Íme:

A hétvégi   szuperkombik
Kombi Megemelt szorzó Alapszorzó
Sergio Agüero gólt szerez és nyer a Manchester City 6.50 3.80
Messze a Betway kínálja ezen fogadási eseményre a legmagasabb szorzót a piacon!
[1724203] 2015-01-31 18:30:00 Chelsea - Manchester Cityx;

Emellett a Betway erre a hétvégére is meghirdeti állandó promócióit, amelyek remek kockázatcsökkentési lehetőséget rejtenek magukban. Sokszor csak nüanszokon múlik egy-egy szelvény kimenetele, ezekkel a nagyszerű akciókkal néhány kellemetlen pillanattól óvhatod meg magad!

A     állandó promóciói
Tegyél egy legalább öt mérkőzésből álló kombit - csak a háromesélyes fogadások számítanak - a Premier League meccseire, és ha egy mérkőzésen megy el a fogadásod, akkor a Betway visszatéríti a téted maximum 25 fontig (vagy ennek megfelelő valutáig).
Fogadj félidő/végeredményre vagy pontos eredményre bármely Premier League-mérkőzésen, és ha fogadásod egy olyan góllal megy el, amely 84:59 után esik, akkor a Betway visszatéríti a téted maximum 25 fontig (vagy ennek megfelelő valutáig).
A részvételi feltételek a Betway oldalán, a promotions aloldalon érhetők el.

A fenti nagyszerű promóciókon kívül a Betway  és a hatharom.com jóvoltából egy pazar tippjátékban is részt vehetsz, ahol szurkolói relikviákat nyerhetsz! Egyszerűen csak ki kell töltened az alábbi szelvényt, és ha jól tippelsz, tiéd lehet kedvenc csapatod szurkolói sálja vagy sapkája! Tippelésre fel!

premier-league-2014-2015

Nincs még    -számlád?

Ha most regisztrálsz 18.500 HUF bónuszban is részesülhetsz! A részletekért KATTINTS IDE!

megosztom