Sportfogadás

Álmatlan éjszakát okozott a szenzációs 14-es kötés

  • Javi Moreno

Egy Liverpool-szurkoló hihetetlen szerencsével nyert 5 fontból 80 ezret. Nem sokat aludt az utolsó meccs előtt.

Amint arról már szerdán beszámoltunk, igen rossz hétvégéjük volt a bukiknak, a top 10 megfogadott csapat ugyanis egytől egyig begyűjtötte a kötelező győzelmét. Az egyik legszerencsésebb fogadó 14-es kötésével húzott be egy 16.000-szeres szorzójú kombit, amelynek utolsó meccse a West Ham győzelme volt a Hull City ellen.

De nem a Kalapácsosok sikere volt a legnehezebb tippje, hiszen a Wolverhampton csupán a 86. percben vitte be a győztes találatot a Blackpoolnak, míg a Fulhamnél a 92. percig kellett várni Bryan Ruiz vezető góljára. A névtelenséget kérő fogadó ennek köszönhetően úgy hajthatta álomra a fejét, hogy 12/12-re áll, és már csak két meccs választja el őt attól, hogy 5 fontból 80 ezret nyerjen.

"Figyeltem folyamatosan az állásokat, párhuzamosan kedvenc csapatom, a Liverpool eredményével. Amikor a Fulham belőtte az utolsó pillanatban a győztes találatot, tudtam, hogy nyerni fogok. A West Ham meccsét csak az interneten követtem, a fiam viszont nézte a tévében és közvetített róla".

A szerencsés játékos elárulta, bízott szelvényében, nem akart kiszállni a fogadásból. "Szombat este eldöntöttem, hogy nem fogom eladni a szelvényemet, mert bíztam a West Ham győzelmében. Nyugtalan óráim voltak éjszaka, aztán a meccs első félidejében még rosszabb volt, köszönhetően a londoniak gyenge játékának. De szerencsére nyertem, így most inkább csak azon aggódom, hogy hova költözzek, és hova vigyem nyaralni a családot."

A fogadóiroda egy oddsmestere keserűen nyilatkozott a bátor játékosról: "Jár a kalapemelés a fogadónak, de választhatott volna egy másik hetet is erre a bravúrosnak szánt kötésre. Ez csak rátett még egy lapáttal az amúgy is borzalmas hétvégénkre."

Hogy mi volt a szelvény többi mérkőzése, azt nem hozták nyilvánosságra. A West Ham-Hull City (3:0) meccsnek a Protipp-rendszer követői is örülhettek, a Kalapácsosok győzelmét senior tippmesterünk mr.blonde jósolta meg.