NB I

Dibusz Dénes meccsben tartott minket - Thomas Doll

A harmadik helyért küzdő Ferencváros egy góllal nyert a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

A fővárosi csapat sorozatban nyolcadik sikerét aratta a bajnokságban. Thomas Doll, a Ferencváros edzője szerint játékosainak nem szabad felülniük a nézőtérről érkező provokációknak.

"Úgy érzem, hogy nagyon intenzív és élvezetes mérkőzésen vagyunk túl – fogalmazott Thomas Doll. - Mindkét csapat nagyon jól teljesített. Az első félidőben nem nagyon találtuk a játékunkat, nagyon sok labdát veszítettünk, és a középpálya középső részét mindig üresen hagytuk, így esetlegesek voltak a támadásaink. Dibusz Dénesnek nagy köszönetet mondhattunk, hogy az első félidőben nem kerültünk hátrányba. A második félidőben megváltozott a felállásunk, és feljavult a játékunk. Mindenki a maximumot adta, de ismét meg kell köszönöm kapusunknak, hogy meccsben tartott bennünket. A Haladás nagyon veszélyes volt, mindkét klub játékosait tisztelet illeti a mutatott teljesítményünkért. El kell mondanom, hogy megemelem a kalapomat a kollégám előtt, hiszen nem volt esélyük a nemzetközi porondra, mégis hatalmasat küzdött a csapata. A nézőtéri beszólások egy része ugyanakkor nem tetszett. A játékosaimnak is elmondom majd: nem szabad, hogy felüljenek az ilyesfajta provokációnak."

[1609992] 2014-05-18 16:30:00 Haladás - Ferencvárosx;
144894