Karrier

A Tottenham és az Aston Villa vinné Besicet?

A Premier League-ben szereplő Tottenham és az Aston Villa is érdeklődik a Ferencváros védője, Muhamed Besic iránt, ezt maga a játékos írta ki Facebook-oldalára.

Fotó: Facebook.com

"A Tottenham és Aston Villa érdeklődik irántam" - mindössze ennyit írt Besic a közösségi oldalra, persze ennyi elég is ahhoz, hogy meginduljanak a találgatások.

A 21 éves bal oldali és középső védőként is bevethető játékos tavaly nyáron igazolt a Hamburgtól a Ferencvároshoz. Az idén hosszabbított a zöld-fehér klubbal, 2016-ban jár le a szerződése.

Besic már a bosnyák válogatottban is bemutatkozott 2010 novemberében, amivel megdöntötte Miralem Pjanic rekordját, ő minden idők legfiatalabb labdarúgója Bosznia-Hercegovina nemzeti csapatában. Legutóbb tavaly novemberben játszott Safet Susic együttesében, amely csoportelsőként kijutott a brazíliai világbajnokságra.

Az FTC természetesen ragaszkodik a tehetséges bekkhez, de ha valóban komolyan érdeklődnek Besic iránt az említett angol csapatok, annak nehéz lesz ellenállni.

A Fradi vasárnap a sereghajtó Kaposvárhoz látogat az NB I soron következő fordulójában. Ricardo Moniz csapata két vereség után javítana a bajnokságban - a Ligakupában is kikapott - erre a négypontos Rákóczi "remek" alany lehet.

[1480618] 2013-10-20 18:30:00 Kaposvár - Ferencvárosx;