Átigazolás

Azért jöttem, hogy bajnok legyek a Fradival - Mateos

A bajnokságban jelenleg harmadik Ferencváros a Real Madridtól szerződtetett védőt az átigazolási piac utolsó napján: a 26 éves David Mateos hároméves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.

Fotó: fradi.huA spanyol utánpótlás-válogatott futballista kedden 16.15-kor érkezett a Ferihegyi Repülőtérre, ezt követően Orosz Pállal, az FTC Zrt. vezérigazgatójával azonnal a Népligeti Edzőközpontba autózott.

Orosz Pál és Ricardo Moniz végigkísérték őt a Fradi bázisán, megmutatták neki öltözőszekrényét, és bemutatták csapattársainak is. A Fradi Média különleges videóban mutatja be Mateos első napját a zöld-fehéreknél.

"Mielőtt eldöntöttem volna, hogy elfogadom a Fradi ajánlatát, alaposan feltérképeztem a klubot. Megkérdeztem a barátaimat, családtagjaimat, hogy mit gondolnak a dologról. Mindenki azt mondta, hogy ez egy nagyon fontos előrelépés lesz az életemben. Akivel beszéltem, biztatott, hogy fogadjam el a Fradi ajánlatát. Mindenki tisztában van azzal nálunk, hogy az FTC a legsikeresebb és legismertebb magyar klub" - fogalmazott a spanyol bekk a fradi.hu-nak.

"Azért jöttem, hogy bajnok legyek a Fradival, és minden fronton győzelmet érjünk el. Tudom, hogy jelenleg a harmadik helyen áll a csapat, hiszek abban, hogy leszünk mi még ennél jobb pozícióban is a tabellán" - monda eltökélten Mateos.

Mateos az elmúlt idényben a Real Madrid második együttesét erősítette, korábban két alkalommal is pályára lépett az akkor még a portugál José Mourinho által irányított csapatban: a 2010/11-es idényben az Ajax elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, valamint egy Király Kupa-találkozón.