Bajnokok Ligája

Lewandowski tanácsadói hivatalosak a Bayern partijára

A Bayern München a Borussia Dortmunddal vívja a Bajnokok Ligája döntőjét szombat este. A Bayern meccs után rendezendő partijára a müncheniek meghívták a Robert Lewndowski, a fekete-sárgák lengyel támadójának tanácsadóit.

Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel csatára

Egy ideje már tartja magát a pletyka, mely szerint Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund házi gólkirálya a Bayern Münchenben folytatja a pályafutását. Miután Mario Götzét már megszerezte a bajor gárda a BL-döntőbeli ellenfelétől, a hírek szerint Robert Lewandowskira is fáj a foga a bajnoki címet két év után a Dormtundtól visszahódító münchenieknek.

A BL-döntő végeredményétől függetlenül a Bayern partit rendez a finálé után a játékosai és vezetői számára. A Süddeutsche Zeitung szerint a vendéglistán szerepel a Bajnokok Ligája gólkirályi címére (nem) pályázó lengyel csatár két tanácsadója is.

A támadó kegyeiért Európa több élcsapata is verseng, Lewandowskit szóba hozták már a Manchester Uniteddel és a Real Madriddal, de a hírek szerint a spanyol fővárosból az idény végén távozó José Mourinho a Chelsea-be is csábította a fekete-sárgák erősségét.

A BL-döntő után minden bizonnyal okosabbak leszünk, annyi mindenesetre biztos, a lengyel csatár ügynöke már tudja, hol folytatja védence, a szombat esti Bayern-partin pedig végleg eldőlhet Lewandowski sorsa.