NB I

Nincs szégyenkeznivalónk, a Fradi jobb csapat - Szivics

A Ferencváros 3-1-es győzelmet aratott Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A zöld-fehérek vezetőedzője, Ricardo Moniz szerint most jön a bajnokság döntő szakasza.

"Két játszó csapat találkozott ma egymással. Ha kielemezzük a Paksot, láthatjuk, hogy rendkívül veszélyes, amikor terület nyílik előtte, és sok mozgással dolgozik. Éppen ezért megpróbáltuk a támadás felépítésüket minél előbb megakadályozni. Ezzel a kreatív játékosaik nem tudtak érvényesülni. A Paks is jól védekezett, hiszen kevés alkalommal kerültünk helyzetbe. Ilyenkor nagy ajándék, hogy pontrúgásból eredményesek tudunk lenni. Fontos volt a három pont, hogy a dobogóért továbbra is versenyben legyünk, most jön a bajnokság döntő szakasza" - idézi a fradi.hu Ricardo Monizt.

"Gratulálok a Fradinak, amely jelenleg jobb csapat, mint a Paks. Nem panaszkodhatok, hiszen minden játékosom a száz százalékot nyújtotta. Az első félidőben sikerült olyan helyzeteket kialakítani, amelyek után egyetlen jó passz hiányzott. A játékrész hajrájában azonban fegyelmezetlenségből gólt kaptunk. A Fradi második szerzett góljánál megváltozott a meccs. Mentünk előre teljes gőzzel, nagyon akartunk, de ekkor nem sikerült szépíteni. Nincs szégyenkeznivalónk, a Fradi jobb csapat, mint mi, Moniz számos pozitív elemet hozott a magyar futballba, így sok sikert kívánok nekik" - mondta Tomiszlav Szivics, a paksiak trénere.