La Liga

Pérez négyszemközt csábította Lewandowskit Madridba

A Real Madrid futballklub elnöke, Florentino Pérez személyesen próbálta rávenni "hóhérjukat", Robert Lewandowskit arra, hogy igazoljon át hozzájuk BL-döntős német csapatától, a Borussia Dortmundtól - legalább is a berlini Bild információja szerint.

Lewandowski

Az elöljáró még a spanyol királyi gárda stadionjában, közvetlenül a Real 2-0-s sikerét - összességében azonban a kiesését - hozó keddi visszavágót követően környékezte meg a dortmundiak lengyel sztárcsatárját, aki a Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén (4-1) a németek mind a négy góljának szerzője volt. A Bild beszámolója szerint a Santiago Bernabéu Stadionban titkos útvonalon keresztül jutott el Lewandowski az elnöki irodába, ahol azonban nem tudni, végül is mire jutottak a felek.

A Realt gyakorlatilag egyedül kiejtő támadóért korábban már a másik spanyol futballóriást, az FC Barcelonát búcsúztató, és szintén Bajnokok Ligája-finalista német elitalakulat, a Bayern München vezetése is bejelentkezett, s mostanáig tartotta magát a fáma, hogy megállapodás született Lewandowski elengedéséről, csupán az a kérdés, hogy már most nyáron "bajor" lesz-e a csatár, vagy csak 2014-ben, amikor lejár a szerződése a Dortmundnál. Florentino Pérez belépésével azonban lehet, hogy máris megváltozott a helyzet.