Sportfogadás

Heti műsor – Vajon ki lesz Madrid királya?

Újabb izgalmas hét vár a sport szerelmeseire, hiszen Európában folytatódnak a honi kupasorozatok, mindemellett pedig hétközi fordulót is bonyolítanak. Ennek ellenére mégis a szombat ígérkezik a legizgalmasabb napnak, hiszen akkor dől el, hogy vajon a Real vagy az Atlético lesz-e a spanyol főváros királya?

Hétfő

Hétfőn a szokásosnál is több érdekes focimeccset láthatunk majd, hiszen a Serie A-ban pályára lép a Parma, az Inter, a Cagliari és a Napoli, míg Spanyolországban Zaragoza-Celta Vigo találkozót rendeznek. Mindemellett a Videoton Európa Liga csoportellenfelét, a Sportingot is megfigyelhetjük a Moreirense ellen.

Az amerikai sportok szerelmesei szokás szerint hétfőn is éjszakázhatnak, hiszen az NFL-ben Philadelphia-Carolina találkozóra kerül sor.

Kedd

Kedden már jóval több esemény vár ránk, hiszen folytatódik a Premier League a Bundesliga, a Serie A és a Championship, mindemellett pedig Magyar-, illetve Spanyol Kupa találkozókat rendeznek.

Csapatsportok terén sem fogunk unatkozni, mivel mindkét magyar kosárlabda EuroChallange Kupa résztvevő pályára lép, az Olaj a német Oldenburgot, míg a Körmend a Román Timisoara gárdáját fogadja.

Mindemellett Lékó Péter is asztalhoz ült a Taskent Grand Prix-n, így természetesen érte is szoríthatunk.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239592  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239585  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229239  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1351169  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287100  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229245  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239589  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1351184 

 

Szerda

A hét harmadik napján igazi meccsdömpingre számíthatunk, nyolc meccset rendeznek a Premier League-ben, ötöt a Bundesligában, ráadásul rengeteg kupameccset is láthatunk majd, amelyekre természetesen hasznos infók beszerzésével profitábilis módon fogadhatunk.

Természetesen a női kosárlabda Euroliga is folytatódik, a Győr Franciaországba a Bourges, míg a Sopron Oroszországba, az Orenburghoz utazik. Mindemellett a vízilabda Bajnokok Ligája is folytatódik, az Eger a holland Schuurman, míg a Szeged a török Galatasaray ellen száll medencébe.

Csütörtök

Csütörtökön a vártnál csendesebb napra számíthatunk, néhány kupameccsen kívül egy Bundesliga 2 rangadó, a Hertha-Köln vár ránk.

Hogy mégse fulladjon teljes unalomba a nap, arról a férfi kosárlabda Euroliga gondoskodik majd, amely keretein belül nyolc találkozó kerül lebonyolításra.

Péntek

Pénteken ismét a szokásos bajnokiké a főszerep, többek között láthatunk majd NB I, Bundesliga, Ligue 1, illetve Eredivisie mérkőzést is, de természetesen nem maradhatnak ki a felsorolásból a szokásos (francia, német, holland, osztrák) másodosztályú találkozók sem.

Pénteken már a téli sportok szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen a síugrók Kuusamóban, míg az alpesi sízők Lake Louise-ban mérik össze tudásukat. Mindemellett a Sapa Fehérvár jégkorongcsapata is folytatja szereplését az EBEL-ben, ezúttal a cseh Znojmo ellen.

A lovassportért rajongók figyelmébe ajánljuk a Papp László Sportarénában rendezendő OTP Bank Lovas Világkupa versenyt, amelyet természetesen élőben, a helyszínen is megtekinthetünk.

Szombat

December első napján óriási rangadókat láthatunk majd, amelyek közül különösképp két városi rangadó emelkedik ki. Az egyik a Real Madrid-Atlético Madrid találkozó lesz, amelyet élő, szöveges formában a hatharom.com is közvetít, míg a másik a Juventus-Torino összecsapás. Természetesen nem mehetünk el szó mellett a Barcelona-Athletic Bilbao, valamint a Bayern München-Borussia Dortmund összecsapások mellett sem.

Radamel Falcao

Szombaton folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is, a Pick Szeged a Croatia Zagrebbel, míg az MKB Veszprém a Celjével méri össze tudását, mi pedig mindkét találkozót élőben közvetítjük. Mindemellett a Szolnok férfi kosárlabda-csapatára is fontos meccs vár, ezúttal az Adria Ligában, a macedón Szkopje vendégeként.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260262  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287112  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260266  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239594  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287109  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287113  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287111  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239597 

 

Vasárnap

Habár a kontinens legjobb csapatai már szombaton letudják aktuális bajnokijukat, azért néhány érdekes mérkőzés vasárnapra is marad. Többek között láthatjuk majd a Napolit, az Udinesét, a Romát, a Laziót, a Fiorentinát, a Wolfsburgot, valamint a Hamburgot is.

Vasárnap újabb fontos találkozó vár a Sapa Fehérvár jégkorong-csapatára, amely ezúttal a Dornbirn otthonában vendégszerepel.

A hatharom.com heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
12.01. Kézilabda Pick Szeged-Croatia Zagreb 17:15
12.01. Kézilabda Celje-MKB Veszprém 19:00
12.01. Labdarúgás Real Madrid-Atlético Madrid 22:00