Sportfogadás

Heti műsor – sorsdöntő meccs vár a Videotonra

Újabb izgalmas hét vár a sport, illetve a sportfogadás szerelmeseire, hiszen befejeződik a Forma-1-es Világbajnokság, az Európa Ligában sorsdöntő mérkőzés vár a Videotonra, ráadásul a Bajnokok Ligája is folytatódik, női kézilabda-válogatottunk pedig megkezdi a felkészülést az Eb-re.

Videoton gólöröm

Hétfő

Már a hét első napja sem lesz unalmas, elsősorban a foci lesz főszerepben, hiszen olyan találkozókat láthatunk majd, mint a West Ham-Stoke, a Roma-Torino, vagy éppen a Real Sociedad-Rayo Vallecano.

Mindemellett a Budaörs női asztalitenisz-csapatára is fontos meccs vár, hiszen a Bajnokok Ligájában az osztrák Ströck gárdáját fogadják.

Kedd

A keddi nap jóval mozgalmasabbnak ígérkezik a hétfőinél, hiszen folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, méghozzá olyan rangadókkal, mint a Juventus-Chelsea, a Szpartak Moszkva-Barcelona, a Valencia-Bayern München, vagy éppen a Galatasaray-Manchester United, ráadásul hab a tortán, hogy az első két mérkőzést egyaránt élőben, szöveges formában közvetítjük. Mindemellett folytatódik a Magyar Kupa is, a listavezető Győri ETO a Paks együttesét fogadja.

Csapatsportok terén sem fogunk unatkozni, a Szolnok folytatja szereplését a férfi kosárlabda EuroChallange-Kupában, méghozzá Temesváron, a Sapa Fehérvár jégkorong csapata pedig Salzburgba látogat.

A női asztalitenisz-válogatottunk Franciaországgal, míg a férfiak Horvátországgal játszanak Eb-selejtezőket.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322550  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322552  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322553  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322555  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322518  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322513  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1322512 

 

Szerda

Szerdán újabb nyolc mérkőzés kerül lebonyolításra a bajnokok Ligájában, és ezúttal is pazarnak ígérkező mérkőzések várnak ránk, mint például az Ajax-Dortmund, vagy éppen a Manchester City-Real Madrid, amelyet élő, szöveges formában a hatharom.com is közvetít majd. Természetesen magyar vonatkozása is lesz a napnak, hiszen hat találkozóval folytatódik a Magyar Kupa.

Kosárlabda csapatainkra szerdán is fontos mérkőzések várnak, a Sopron női csapata a Targovistével játszik az Euroligában, míg a férfiaknál a Körmend az Oldenburgot fogadja az EuroChallange-Kupában.

Csütörtök

Magyar szempontból egyértelműen a csütörtöki lesz a hét legfontosabb napja, elsősorban azért, mert a Videoton sorsdöntő mérkőzést vív az Európa Ligában a belga Genk ellen, ezt az összecsapást pedig élőben közvetítjük. Természetesen további érdekes mérkőzéseket is tartogat a csütörtöki nap, olyanokat, mint például a Marseille-Fenerbahce, a Bruges-Bordeaux, a PSV-Dnyipro, a Kazany-Inter, vagy éppen a Lazio-Tottenham.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323840  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323757  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323739  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323790  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323838  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323863  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1323865 

 

A Sopron után csütörtökön a Győr is pályára lép a kosárlabda Euroligában, méghozzá a török Mersin ellen.

Mindemellett csütörtökön a rövidpályás úszó Eb is megkezdődik Chartres-ben.

Péntek

Pénteken már komoly ízelítőt kapunk a ránk váró hétvégi meccsdömpingből, hiszen lesz Bundesliga, Eredivisie, Primera División, valamint Ligue 1 összecsapás is, de természetesen jönnek az ilyenkor szokásos másodosztályú mérkőzések is.

A hét utolsó munkanapján a Sapa Fehérvár is jégre lép, méghozzá az Innsbruck ellen, de láthatjuk majd női kézilabda-válogatottunkat is, amely megkezdi az Eb-re való felkészülést a Turcsin-Kupán, éppen a házigazda ukránok ellen.

Péntektől a téli sportok szerelmeseinek sem kell unatkozniuk, hiszen a síugró Világkupa mezőnye a norvégiai Lillehammerbe látogat.

Szombat

Szombaton fontos bajnokik várnak az európai topcsapatokra, többek között láthatjuk majd a Manchester Unitedet, az Arsenalt, a Real Madridot, a Schalkét, a Bayern Münchent (ráadásul a bajorokat a Hannover ellen), valamint a PSG-t is.

Ezen a napon a csapatsportok terén is elég bő lesz a kínálat, a Szeged kézilabda-csapata például Barcelonában vív majd BL-meccset, míg a Veszprém a Sävehofot fogadja (természetesen mindkét találkozót élőben közvetítjük), de a női válogatott is folytatja szereplését a Turcsin-Kupán, méghozzá Macedónia ellen. A Szolnokra ezúttal Adria Liga-mérkőzés vár, méghozzá a bosnyák Aleksandrovac ellen.

Téli sportok szempontjából sem lesz unalmas a szombat, mivel mind az alpesi sí, mind a síugró Világkupa folytatódik, de a technikai sportok szerelmesei sem tervezhetnek programot erre a napra, mivel utolsó futamához érkezett a Forma-1-es Vb, Interlagosban pedig időmérőt rendeznek, amelyet élőben közvetítünk.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229232  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260225  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239576  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1216944  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229230  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260222  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287101 

 

Vasárnap

A hét utolsó napján egyértelműen a rangadók kerülnek előtérbe, hiszen olyan Pazar párosításokat hoz majd ez a nap, mint a Chelsea-Manchester City, a Milan-Juventus (amelyet élőben is közvetítünk), vagy éppen az Atlético Madrid-Sevilla.

A nap legnagyobb attrakciója viszont így is a Forma-1-es Brazil-Nagydíj lesz, amelyet a hatharom.com élő, szöveges formában közvetít.

A hatharom.com heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
11.20. Labdarúgás Szpartak Moszkva-Barcelona 18:00
11.20. Labdarúgás Juventus-Chelsea 20:45
11.21. Labdarúgás Manchester City-Real Madrid 20:45
11.22. Labdarúgás Videoton-Genk 19:00
11.24. Kézilabda Barcelona-Pick Szeged 16:15
11.24. Forma-1 Brazil Nagydíj, időmérő 17:00
11.24. Kézilabda Veszprém-Sävehof 19:00
11.25. Forma-1 Brazil Nagydíj, futam 17:00
11.25. Labdarúgás Milan-Juventus 20:45