NB I

Kassai minősíthetetlen hangnemben beszélt a futballistáimmal - Détári

A Ferencváros szakvezetője úgy véli, játékosait kellene megkérdezni, hogy beszélt velük Kassai az utolsó negyedórában.

A Haladás két hajrában szerzett góllal fordított és nyert a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

"Egész héten készültünk a Ferencvárosból, ehhez képest teljesen mást nyújtott, mint amire számítottunk. Miután taktikailag a helyére tettük a dolgokat, már nem volt gond, az első félidőben 3:0-ra is vezethettünk volna. Szünet után jól kezdett a Fradi, ám a hajrában sikerült egyenlítenünk, és a győztes gólt is megszereztük. Ebből is látszik, hogy mentálisan jók a fiúk, és szerintem a cserékkel sikerült belenyúlnom a meccsbe. Úgy érzem teljesen megérdemelten nyertünk. A játékvezetőkkel akkor sem foglalkoztam volna, ha kikapunk, és most sem akarok" - idézte a haladas.hu Artner Tamást, a hazaiak szakvezetőjét.

Détári Lajos Sport TV-nek adott nyilatkozatát már korábban idéztük, a sajtótájékoztatón már bőbeszédűbb volt.

"A nézők számára biztosan élvezetes, izgalmas meccs volt. Az első 20-25 percben jól futballoztunk, ám a tizenegyes után megzavarodtunk, és a Haladás irányította a játékot. Szünetben azonban rendeztük a sorainkat.  A második félidőben megszereztük a vezetést, az utolsó 15 percről nincs mit mondanom. A játékosaimat kellene megkérdezni, hogy mi történt az utolsó negyedórában, arról, hogy beszélt velük a játékvezető, miket mondott nekik - mérgelődött Détári. - Nem tudom, hogy Iszlai fejesénél bent volt-e a labda, meg kell néznem a videót. De arról miért nem beszél senki, hogy legyalulták a kapusomat? De mondom, minősíthetetlen hangnemben beszélt futballistáimmal Kassai. De hát ő a világ legjobb játékvezetője..." - jelentette ki az egykori világválogatott.