Felkészülés

A Fradi legyőzte a Vasast, megszerezte a harmadik helyet

A Detroitban megrendezett felkészülési torna bronzmérkőzésén a Ferencváros csapata 2-1-re legyőzte a Vasas együttesét, így a zöld-fehér alakulat végzett a négycsapatos viadal harmadik helyén.

Mivel a szombati elődöntőben a Vasas a mexikói Pumastól (0-3), a Fradi pedig az argentin River Plate-től (1-2) kapott ki, a két magyar csapat csapott össze a harmadik helyért. 

A találkozón Pölöskey révén a ferencvárosiak jutottak előnyhöz, de az angyalföldiek Hercegfalvi révén még válaszoltak, de a második félidő elején Lisztes Krisztián jól eltalált lövése a Détári-csapat győzelmét jelentette.

Felkészülési torna, 3. helyért
Ferencváros - Vasas 2-1 (1-1)
Detroit, 1300 néző.
FERENCVÁROS: Gyenes – Grúz (Busai, a szünetben), Klein, Balog Z., Junior – Otten – Hakola (Zsivóczky, a szünetben), Józsi (Lisztes, 23.), Rósa (Oláh, a szünetben)– Pölöskey, Somalia (Gárdos, 77.)
VASAS: Ilizi – Kulcsár (Melczer, 84.), Kovács G., Görgényi, Katona – Kovács Á. (Polényi, a szünetben, Farkas Z., 93.), Mehmedagic (Kovács D., 56.), Varga G., Bárányos (Ferkó, 70.) – Hercegfalvi (Kiss T., 70.), Beliczky
G: Pölöskey (3.), Lisztes (55.) ill. Hercegfalvi (17.)
Kiállítva: Kiss T. (92.)