Gyász

Gyertyagyújtással emlékeznek az Üllői úton Albert Flóriánra - fotók

  • MTI/hatharom

Gyertyagyújtással emlékeznek az Üllői úton, a róla elnevezett stadion előtt Albert Flóriánra, a Ferencváros legendás futballistájára, az egyetlen magyar aranylabdásra, aki hétfőn hetvenéves korában, szívinfarktus következtében hunyt el.

Hétfő reggeltől rengeteg szurkoló gyújtott gyertyát a székház előtt a hajnalban elhunyt Albert Flórián emlékére. A szimpatizánsok mellett a csapat játékosai és vezetői is megemlékeztek a legendás játékosról.

Fekete zászló az FTC budapesti székházán. 70 éves korában, 2011. október 31-én elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó, a Nemzet Sportolója, az FTC hetvenötszörös válogatottja.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke mécsest gyújt Albert Flórián fotója előtt, az egyesület budapesti székházánál. 70 éves korában, 2011. október 31-én elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó, a Nemzet Sportolója, az FTC hetvenötszörös válogatottja.

Détári Lajos (b), a zöld-fehérek szakmai igazgatója, és Lisztes Krisztián, a csapat középpályása is gyertyát gyújtott a Császár emlékére