Szponzoráció

Yaya Touré is csatlakozott a Puma-családhoz

A Puma bejelentette, hogy hosszútávú szerződést kötött az elefántcsontparti Yaya Touré-val, a Manchester City középpályásaként játszó játékossal.

A német sportszergyártó az elmúlt időszakban egész sor élvonalbeli játékossal kötött szerződéseket, mint például Sergio  Agüero, Falcao és Cesc Fàbregas, most pedig Yaya Turét-t köszöntheti nagy futball-családjában.

Yaya Touré afrikai gyerekeknek biztosít futballfelszereléseket
A Puma elkötelezte magát amellett, hogy Yaya Touré számára minden évben nagy mennyiségű terméket bocsájt rendelkezésére, amelyeket Nyugat-Afrika hátrányos helyzetű gyermekei között osztanak majd szét. A nemzetközi porondon is játszó elefántcsontparti játékos személyes elkötelezettségének tartja, hogy olyan projektekben vegyen részt, amelyek a szülőföldjén a gyerekeknek lehetőséget és bátorítást adnak, hogy futballozzanak. Ennek keretén belül a PUMA futball ruházatot, cipőket és felszerelést biztosít számukra.  Az első szállítmány a 2012 januárjában megrendezésre kerülő 2012 Orange African Cup of Nations (Afrikai Nemzetek Kupája) előtt érkezik, hogy arra inspirálja a gyerekeket, hogy még inkább elmélyüljenek ebben a sportban.

Nagyon örülök a partneri kapcsolatnak. Nagy várakozással tekintek előre a munkára, amelyet majd együtt végeznünk Afrikában és izgalommal várom, hogy együtt tehessünk az afrikai gyerekekért, hogy futballozhassanak." - mondta a megállapodásról a City sztárja. "Azért a Pumával kötöttem szerződést, mert a márkának erős kapcsolatai vannak Afrikával, ők a legjobb márka, hogy segítsenek ezekben a projektekben a gyerekeket futball-felszereléssel ellátni. Afrika hátrányos helyzetű régióiban a futball egy módja annak, hogy a gyerekek jobban érezzék magukat és egészségesek legyenek, néhányuk részére ez egy kiemelkedési lehetőség, amely egy jobb élet irányába mutat, ahogy ez az én esetemben is történt. Boldog vagyok, hogy a PUMA-val együtt dolgozhatunk ezen.

Yaya Touré a PUMA v1.11 sebességi cipőt viseli majd a pályán, amely a PUMA által valaha gyártott a legkönnyebb cipő. Ez egy harmadik generációs cipő, amely a speciális UNI technológiával készült, ahol a cipőfelsőrészt ragasztás helyett hozzávarrják a talpi részhez, ezzel tökéletes illeszkedést biztosítva, a PUMA egyedülálló Aptolast rendszerét követve. Emellett a v1.11 a játékosnak nagyobb stabilitást biztosít külső saroktámasza és a Pebax keret segítségével, amely a külső talpnak támasztást ad. Ez a megnövelt stabilitás optimális tapadást és manőverezést biztosít, a hegyes stopliknak köszönhetően, amikkel ezt a cipőt felszerelték. A PUMA v1.11 egy szuper-puha prémium minőségű, könnyített mikroszálas felsőrésszel készül. Az cipő elülső részében található szénszálas anyag optimális nyomáselosztást, reakcióidőt és rugalmasságot biztosít.