Szponzoráció

Agüero és Fabregas után Falcao is Pumában focizik ezentúl

A Puma bejelentette, hogy hosszú távú szerződést írt alá Radamel Falcaóval. Sergio Agüero után Falcao a legújabb nemzetközi sztárcsatár, aki csatlakozik a Puma egyre bővülő futball portfóliójához.

A sportszergyártóval való együttműködésről Falcao azt mondta: "Két nagy lépést tettem az elmúlt pár hónapban. Az első, hogy az Atlético Madridhoz igazoltam, a második, hogy aláírtam ezt a szerződést a Pumával. Mindkettő nagy lépés a karrieremben és a céljaim elérésében. Mindig nagy ambícióim voltak a labdarúgásban. Büszke vagyok arra, hogy a La Ligában játszom, és hogy részt vehetek a Puma marketing kampányában. Teljes mértékben hiszek a Puma fejlesztésében, és szeretem a Puma v1.11-et " - mondta a kolumbiai támadó, aki a dél-amerikai vb-selejtező legutóbbi fordulójában a rendes játékidő utolsó percében szerezte meg hazájának a győzelmet.

Falcaót sokan a világ egyik legjobb befejezőcsatárának tartják - Hugo Sánchezt pedig önmagára emlékezteti -, amit elsősorban annak köszönhet, hogy a tavalyi szezonban elképesztő mennyiségű gólt termelt. A nyáron a Portótól 40 millió euróért megvásárolta a spanyol Atlético Madrid, amelynek történetében a kolumbiai a legdrágább igazolás.

"Az Atléticónál egy nagyon professzionálisan felépített klubra leltem, a csapat szurkolói pedig egyszerűen fantasztikusak, az ő szenvedélyükből és rajongásukból tudunk mi, játékosok erőt meríteni" - mondta Falcao, aki beszélt a "matracosok" idei céljairól is. "A fő célkitűzésünk, hogy a spanyol bajnokságban az első négy hely valamelyikén végezzünk, és bejussunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Emellett szeretnénk olyan messzire jutni az Európa Ligában, amennyire csak lehetséges."