Karrier

Dragóner a megye I-ben folytathatja

Sajtóinformáció szerint a Ferencvárosból a nyáron visszavonult Dragóner Attila a Szolnok megyei I. osztályban szereplő Jászapátiban folytatja pályafutását.

A szoljon.hu írása szerint az NB II-őt is megjárt Jászapátiba három évi távollét után visszatért a két egykori klubvezető, Urbán Miklós és Farkas János, akik neves játékosokkal erősítenének.

"Úgy gondolom, hogy Jászapátiban, illetve legutóbb Egerben bebizonyítottuk, hogy amit csinálunk, azt jól csináljuk - nyilatkozta Urbán Miklós. - Felvettem a kapcsolatot Pócs János polgámesterrel úrral, s mivel elképzeléseink azonosak voltak, amit kértünk az előrelépés érdekében, arra azonnal rábólintott, gyorsan megegyeztünk visszatérésünkről. Ez különösen azért fontos, mert a klub 2012-ben ünnepli századik születésnapját, s a centenáriumot szeretnénk felejthetetlenné tenni. Ennek édekében alaposan megerősítjük a keretet és nem titkoltan meg akarjuk nyerni a bajnokságot."

Dragóner a nyáron visszavonult, most a megye I-ben térhet visszaAz első lépéseket már meg is tette a régi-új klubvezető. "Urbán Miklós hívószavára három év után játékos-edzőként térek vissza Jászapátiba - mondta a Diósgyőr színeiben az élvonalban, majd a Szolnoki MÁV-nál majd tíz esztendeig szerepelt gólerős csatár, Kotula László. - Tetszett az az elképzelés, amit az új klubvezetés felvázolt, így annak ellenére, hogy most kezdem az edzői pályát, elfogadtam a felkérést. A legutóbb az NB III. Mátra-csoportjában gólkirályi címet szerzett Bardi Gábor lesz a segítőm. Olyan játékostársak követtek minket Egerből, mint az egykori újpesti védő, korábban már Jászapátin szerepelt Kiskapusi Balázs vagy éppen a volt fradista, váci Vén Gábor. A legnagyobb meglepetést azonban minden bizonnyal a Ferencváros nyáron visszavonult válogatott játékosa, Dragóner Attila érkezése jelenti."

Kotula hozzátette, hogy számít a tehetséges hazai fiatalokra, illetve a helyi kötődésű "nagy öregekre", mint például Horváth Róbertre vagy a kapus Tajti Józsefre.