Fogadástippek minden napra

A BL selejtezőre!!!

                               Sziasztok!

 

BL nap van,hát akkor hajrá!Két tippel készültem mára,esélyesek lehetnek.Kérem nézzétek el a hosszú szöveget,mert idő szűkében vagyok...ezért csak a tippeket írnám le,2-es kötésben:

 

Sahtar Doneck-Rapid Wien ----Hazai----1,60 odds

Monaco-Valencia---1,5 gól felett-----------1,35 odds

 

Ez egy szép kis 2,15-os szorzót ad....

Sok sikert mindenkinek!!

Címkék:

Hétfői kezdetnek talán megteszi....

                                                                                 Sziasztok!

A mai napra a Preimer League lesz az étlapon.Méghozzá az Arsenal-Liverpool meccs.Az Arsenal 1 győzelemmel és 1 vereséggel kezdte a bajnokságot,míg a Liverpool 2 győzelemmel:

 

Arsenal-West Ham   0-2                                                 Stoke-Liverpool   0-1

C.Palace-Arsenal      1-2                                              Liverpool-Bournemouth   1-0

 

Egymás ellen mindig is presztizsharc van általában megszórják egymást a csapatok.Az Arsenal hazai környezetben a győzelemre kell hogy törekedjen,a West Ham elleni fiaskó után...A Liverpool csapatában viszont mindig benne van a gól.

Előző 5 meccsük egymás ellen:

Arsenal-Liverpool    4-1

Liverpool-Arsenal    2-2

Arsenal-Liverpool    2-1

Liverpool-Arsenal    5-1

Arsenal-Liverpool   2-0

Javaslatom a tippeléshez,a gólok száma,illetve a rúgott és kapott gólokhoz kötődik...

Tippem:

Mindkét csapat szerez gólt       1,70-es odds-ért   vagy   2,5 gól fölött szintén    1,70-es odds

 

Sok sikert mindenkinek!!!

Vasárnapi tipp Franciaországból!

                                               Sziasztok!

Mára egy olyan meccset választottam ami sok fogadótársamat meglep majd.Én azért mégis berizikózom.Ez pedig nem más mint a Marseille-Troyes összecsapás.

Kezdeném a vendégekkel:

Tavaly megnyerték a másodosztályt,az osztályhoz képest szép focival.Idén az 1.osztályt két X-el kezdte a csapat(Troyes-Ajaccio 0-0,Troyes-Nice 3-3).Sokat nem várok idén tőlük,szerintem a kiesés ellen fognak küzdeni egész végig.Utoljára 2013-ban találkoztak ebben a felállásban,akkor a Marseille nyert 2-1 arányban....hasonló eredményt várok most is.

 

Hazaiak:

A Marseille tavaly 4. helyen zárta a Francia élvonalt sokáig még bajnokesélyesként is emlegették őket,csak a végére elfogytak.Az idei szezont viszont katasztrófálisan kezdték...2 vereség(Marseille-Caen 0-1,Reims-Marseille 1-0)!Sovány vereségek ugyan,de vereségek.Megmondom őszintén,idén is legalább az első 5-be várom őket.Ha ezt a meccset sem tudja hozni a csapat akkor óriási gondok lesznek.Szerintem hozni fogják hazai pályán.

Tippem: Marseille nyer------1,60-as odds

Szombati hármas kötés!

                                  Sziasztok!

Szombatra egy hármas kötéssel vetném be magam a rengetegbe...ami egy szép kis 2,50-es odds...

                     

1.meccs

Manchester United-Newcastle

A hazai csapat kiváló formája az indokom,szép játékkal 3-1-re verték hétköznap a Brugge csapatát a BL selejtezőben.Két forduló után,két győzelem a mérleg a bajnokságban.Ez tipikusan országos 1-es ez nem vita....odds------1,35

 

2.meccs

Schalke 04-Darmstadt

A rutinos,az újonc ellen.Így jellemezném ezt a meccset,a Schalke hazai pályán még a nagyokat is meg szokta szorongatni,nem hinném hogy pont az újonc ellen lenne gond.Lehet hogy ez egy ajándék odds?Tipp hazai-------1,43

 

3.meccs

Sporting- P.Ferreira

A Sporting hazai környezeben nem is tudom hogy mikor kapott ki utoljára....hétköznap a kiváló formában lévő CSZKA Moszkvát verték 2-1-re egész szép játékkal.Nagyon szimpatikus csapat kiváló játékoskerettel.Nálam ez hatalmas 1-es------1,30-ért

 

Sok sikert mindenkinek!

A Spanyol bajnoki rajt!

                                        Sziasztok Sportfogadók!

Lassan beindul szépen minden bajnokság,a Spanyol élvonal is megkezdi az idei szezont egy nem is rossznak tűnő meccsel.A Malaga fogadja az Európa Liga győztes Sevillát,azt a Sevillát aki kis híján megnyerte az Európai Szuperkupát a Barcelona ellen(Hosszabítás után nyert a Barca 5-4-re).A Sevilla nagyszerű játékot mutatott...

 

Nézzük elöbb a hazai csapatot:

A Malaga tavaly a Spanyol Bajnokság 9. helyén zárta az idényt,nem sokkal csúsztak le az Európai kupahelyek valamelyikéről.A Malaga hazai környezetben sok nagycsapatnak okozott kellemetlen pillanatokat.A Barcelonát 0-0,az Atleico Madridot 2-2,a Valenciát 1-0,és még a Real Madrid is csak 1-2-re tudott nyerni Malagában.Tavaly a Sevilla 3-2-re tudott nyerni itt.Szóval nagyon kellemetlen csapat!Egymás ellen mindig sok gólos meccseket nyomnak.

 

A Sevilla megnyerte az Európa Ligát az Ukrán Dnipro ellen,előző szezonban az 5. helyen végeztek.Idén indulhatnak a BL-ben....Mi kell még?Egy nagyszerű csapatról beszélünk,akik megállják helyüket az európai porondon.

Nézzük utolsó 5 meccsüket egymás ellen:

Malaga-Sevilla   2-3

Sevilla-Malaga   2-0

Malaga-Sevilla   3-2

Sevilla-Malaga   2-2

Malaga-Sevilla 0-0

 

Jó iramú meccs várható,sok lövéssel,szép megoldásokkal,és kiváló játékosokkal!Az én tippem erre a mérkőzésre:

2,5 gól felett--------1,90-es odds-ért

 

SOK SIKERT MINDENKINEK!!!

 

Kombis fogadás az Európa Ligában! Ajax és Sparta Praha!

                          Sziasztok!

Az Európa Liga mindig is tele van tüzdelve meglepő eredményekkel,fordulatos meccsekkel,ezért nehéz kiválasztani a megfelelő párosításokat amikre fogadni szeretnénk.Valamely csapatok vér komolyan veszik,van amelyikeknek csak púp a hátukon,nehéz megmondani mi a helyzet.Én egy 2-ess kötéssel próbálkoznék a mai napon,ami egy szép kis 2,09-es odds-ot hoz.

1.meccs:Sparta Praha-Thun

A Sparta egy jó formában lévő csapat,mint hazája bajnokságában,mint Nemzetközi szinten.Mint ismert a Praha a BL selejtezőböl "pottyant" ide,mivel a zseniális játékot mutató CSZKA Moszva verte ki a Play-off-ba jutásért(CSZKA-S.Praha 2-2,S.Praha-CSZKA 2-3).Nem akármilyen két meccs volt!Négy forduló után veretlenül vezetik a bajnokságot(3gy,1d,gk:10-3)

A Thun viszont csak vergődik itt is,és a bajnokságban is,egy Liechestein-i csapattal,a Vaduz-al kínlódtak az előző körben hazai 0-0 után idegenben lőtt több góllal (2-2) menetek tovább,a bajnoksában is rossz volt a rajt,5 forduló után 4 vereség,1 győzelem.Csont utolsó 10.helyen búslakodnak.

Ennyi szerintem elég ahhoz hogy fogadjak egy hazai győzelmet----1,35-ös odds-ért

 

2.meccs:Ajax-Jablonec

Az Ajax tartozik annyival a szurkolóinak,hogy legalább az Európa Ligába bejut,hamár a BL-t elrontották a Rapid ellen.Az Ajaxot ugyanis a Rapid verte ki a BL play-off-ba jutásért(2-2,2-3) nem kis meglepetésre...A bajnokságot pedig irigylésre méltóan kezdte a csapat,hiszen 2 forduló után 2 győzelem a mérleg,az Alkmaar otthonában és otthon a Willem ellen egyaránt 3-0 lett az eredmény.Nem okozhatnak csalódást ezen a meccsen.

Tipp------- Ajax nyer --1,55 odds

 

 

 

Szuper a támadójátékuk!

                                                     Kedves Sportfogadók!

A mai tippeim is a BL selejtezőből vannak,remélem ma is jókat választottam.Már írtam hogy talán a Basel hazai győzelme lehet a nap tippje,de én azért még adnék egy másik tippet is,ami szintén benne van a pakliban.Ez pedig egy Osztrák-Ukrán csata.                                                                                                      

 

                                        Rapid Wien-Shaktar Doneck

Kezdem is a hazaiakkal:

A Rapid az Osztrák bajnokságban,tavaly ezüstérmes lett a Salzburg mögött és idén sem vettek vissza a tempóból,sőt(!).Nagyszerű támadójátékukkal és harciasságukkal felkeltették egész európa érdeklődését.Előző körben mindenki azt gondolta hogy majd az Ajax jelenti a végállomást az Osztrák csapatnak,de nagyon nem így történt!Egy hazai 2-2-es dönci után,Amsterdamban harcolták ki a továbbjutást(Ajax-Rapid 2-3).Ráadásul félidőben az állás 0-2 volt,jelezvén hogy igenis számolni kell velük...A bajnokságban is nagyszerű rajtot vettek,5 forduló után vezetik a tabellát 4 győzelem 1 dönci mellett 14-6-os gólkülönbséggel:

Rapid-Ried    3-0

Salzburg-Rapid   1-2

Rapid-Wolfsberger   2-1

Austria Wien-Rapid   2-5

Sturm Graz-Rapid    2-2

 

Lássuk a vendég gárdát:

Az Ukránokat már évek óta Európa krémjében láthatjuk,szinte már BL-t sem rendeznek nélkülük,nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi szinten,kiváló támadó és középpályásik vannak,a védelem is a helyén.Bizonyították ők is már az előző körben hogy helyük van a főtáblán,ugyanis a Fenerbahce kényszerült térdre elöttük.Idegenbeli 0-0 után hazai pályán sima 3-0-val küldek haza a Fener-t.Az Ukrán bajnokság is zakatol 5 forduló után 3.helyen a Doneck.A középpályán és a csatárok között számos Brazilra bukkanunk (akik nem NB1 szintű játékosok :-D).

Nem is ragozom tovább!

Tippem:  Mindkét csapat szerez gólt   1,65  odds

Ezt meg kell nyerni!

                                                  Sziasztok!

 

 

 

A mai meccsem talán a legbiztosabb hazai győzelemet hozhatja,a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében.Ez pedig a Basel-Maccabi Tel Aviv meccs lehet.Indokom a Basel jó hazai teljesítménye,formája és jobb játékoskerete.Nem a védekezésre fektetik a hangsúlyt,jó kis támadójátékuk van.

Nézzük: A Basel utolsó 5 hazai meccse

 

Basel-Thun  3-1

Basel-Lech Poznan 1-0

Basel-Sion  3-0

Basel-Vaduz 2-0

Basel-Leverkusen 2-1

 

A Leverkusen elleni meccsük az barátságos ugyan,de azért mégiscsak a Leverkusenről beszélünk. A 11-2-es gólkülönbség azért magáért beszél.Szerintem a svájci bajnokság erősebb mint az izraeli,és a Basel az 1. helyen van 5 forduló után 100%-os teljesítménnyel 14-4-es gólkülönbséggel.A Janko és Embolo csatárkettős 5 gólt szerzett eddig.Elképzelhetetlennek tartom hogy a Basel nem lesz ott a BL főtáblán.

A Tel Aviv pedig utolsó 10 meccséből csak 2-őt tudott megnyerni,nincsenek olyan jó formában,mint a Basel.Akár több gólos hazai sikert is el tudok képzelni.

Tippem egyértelmű hazai győzelem  1,50-es odds-ért

Sok sikert kívánok mindenkinek!

 

Angol-Belga párharc a BL-ért!

                                                          Angol-Belga Párharc a BL-ben!

Az angol Manchester United fogadja a belga Club Brugge csapatát a Bajnokok Ligája rájátszásában.Szerintem a nap egyik legjobb fogadási tippje az ha megfogadjuk a hazai győzelmet.Szerintem ez nem meglepő,azért alátámasztanám 1-2 okos gondolattal.

Kezdjük a vendég csapattal:

A belga bajnokság túl van már a 4. fordulón és a Brugge-i gárda kapott hideget meleget már,a kezdés elég gyenge volt,ugyanis az újonc St.Truiden otthonában kikaptak 2-1-re elég gyér játékot mutatva,aztán jött az 1. hazai meccs ahol a szurkolók a mennybe mentek.A Mechelen-t küldék haza 3-0-val,de mire azthittük hogy a csapat magára talál jött egy unalmas 0-0-ás meccs a Charleroi ellen,majd a 4. meccs egy halvány győzelem otthon a Kortrijk ellen (2-1).Egyáltalán nem meggyőző a teljesítmény.Angliában ez nagyon kevés lesz,nem hiszem hogy nagy ellenállást tudnak mutatni.

 

A Manchestert nem hiszem hogy be kéne mutatni,tavaly 4.helyen végeztek a Premier League-ben,ezért vannak ők itt.A Felkészülési meccseken már bizonyították hogy idén számolni kell velük.Megfogták a Barcelonát (3-1),a Club America,San Jose is meghajolt elöttük.Egyedül a PSG tudta megverni őket 2-0 arányban.

Ami a bajnokságot illeti 2.forduló volt,és a Manchester 2-ből 2-t tudott nyerni,igaz karcsú kis győzelmek ezek(két db 1-0).A Tottenham és az Aston Villa ellen.Nem ragozom tovább!

Tippjeim:

Manchester nyer

Manchester (0-1)  nyer

Vajon sikerül a Sporting terve?

                                                  Üdvözletem!

 

A kérdésre válaszolok:Sikerülhet! A Sporting igenis megverheti hazai pályán a CSZKA Moszkva együttesét.A Portugálok mindig komoly feladat elé állítják ellenfelüket,főleg hazai pályán.A statisztika magáért beszél,ugyanis a Sporting hazai pályán utolsó 20 meccséből 15 győzelem 5 döntetlen.A Portugál Kupát is elhóditották a Braga ellen.Utoljára egy barátságos meccsen az AS Roma kapott ki tőlük 2-0-ra.A bajnokságban az 1. fordulón vannak túl a csapatok az akadályt idegenben kezdte a csapat a Tondela otthonában arattak 2-1-es sikert.A CSZKA-nak fel van adva a lecke kemény meccs elé néznek.

Picit beszéljünk róluk is.Az Orosz bajnokságban az 5.fordulót játszották a hétvégén,és most jön a lényeg:A moszkvai csapat eddig 100%-os teljesítménnyel vezeti a bajnokságot,(5 meccs,5 győzelem)Utoljára a Szpartak Moszkva otthonában nyertek 2-1-re.Portugáliában sokkkal-sokkal nehezebb lesz...egy szoros meccsen várok hazai győzelmet.

Tippem: Sporting nyer

A másik: Mindkét csapat szerez gólt

                                                                            Sok sikert mindenkinek!