Hatharom / Blog / Bejegyzések
Kombis fogadás az Európa Ligában! Ajax és Sparta Praha!
Sziasztok! Az Európa Liga mindig is tele van tüzdelve meglepő eredményekkel,fordulatos meccsekkel,ezért nehéz kiválasztani a megfelelő...

                          Sziasztok!

Az Európa Liga mindig is tele van tüzdelve meglepő eredményekkel,fordulatos meccsekkel,ezért nehéz kiválasztani a megfelelő párosításokat amikre fogadni szeretnénk.Valamely csapatok vér komolyan veszik,van amelyikeknek csak púp a hátukon,nehéz megmondani mi a helyzet.Én egy 2-ess kötéssel próbálkoznék a mai napon,ami egy szép kis 2,09-es odds-ot hoz.

1.meccs:Sparta Praha-Thun

A Sparta egy jó formában lévő csapat,mint hazája bajnokságában,mint Nemzetközi szinten.Mint ismert a Praha a BL selejtezőböl "pottyant" ide,mivel a zseniális játékot mutató CSZKA Moszva verte ki a Play-off-ba jutásért(CSZKA-S.Praha 2-2,S.Praha-CSZKA 2-3).Nem akármilyen két meccs volt!Négy forduló után veretlenül vezetik a bajnokságot(3gy,1d,gk:10-3)

A Thun viszont csak vergődik itt is,és a bajnokságban is,egy Liechestein-i csapattal,a Vaduz-al kínlódtak az előző körben hazai 0-0 után idegenben lőtt több góllal (2-2) menetek tovább,a bajnoksában is rossz volt a rajt,5 forduló után 4 vereség,1 győzelem.Csont utolsó 10.helyen búslakodnak.

Ennyi szerintem elég ahhoz hogy fogadjak egy hazai győzelmet----1,35-ös odds-ért

 

2.meccs:Ajax-Jablonec

Az Ajax tartozik annyival a szurkolóinak,hogy legalább az Európa Ligába bejut,hamár a BL-t elrontották a Rapid ellen.Az Ajaxot ugyanis a Rapid verte ki a BL play-off-ba jutásért(2-2,2-3) nem kis meglepetésre...A bajnokságot pedig irigylésre méltóan kezdte a csapat,hiszen 2 forduló után 2 győzelem a mérleg,az Alkmaar otthonában és otthon a Willem ellen egyaránt 3-0 lett az eredmény.Nem okozhatnak csalódást ezen a meccsen.

Tipp------- Ajax nyer --1,55 odds