Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vasárnapi tipp Franciaországból!
Sziasztok! Mára egy olyan meccset választottam ami sok fogadótársamat meglep majd.Én azért mégis berizikózom.Ez pedig nem más mint a...

                                               Sziasztok!

Mára egy olyan meccset választottam ami sok fogadótársamat meglep majd.Én azért mégis berizikózom.Ez pedig nem más mint a Marseille-Troyes összecsapás.

Kezdeném a vendégekkel:

Tavaly megnyerték a másodosztályt,az osztályhoz képest szép focival.Idén az 1.osztályt két X-el kezdte a csapat(Troyes-Ajaccio 0-0,Troyes-Nice 3-3).Sokat nem várok idén tőlük,szerintem a kiesés ellen fognak küzdeni egész végig.Utoljára 2013-ban találkoztak ebben a felállásban,akkor a Marseille nyert 2-1 arányban....hasonló eredményt várok most is.

 

Hazaiak:

A Marseille tavaly 4. helyen zárta a Francia élvonalt sokáig még bajnokesélyesként is emlegették őket,csak a végére elfogytak.Az idei szezont viszont katasztrófálisan kezdték...2 vereség(Marseille-Caen 0-1,Reims-Marseille 1-0)!Sovány vereségek ugyan,de vereségek.Megmondom őszintén,idén is legalább az első 5-be várom őket.Ha ezt a meccset sem tudja hozni a csapat akkor óriási gondok lesznek.Szerintem hozni fogják hazai pályán.

Tippem: Marseille nyer------1,60-as odds