Magyar foci

Megmenekült a Zalaegerszeg?

Nagy Ferenc tulajdonos csütörtökön bejelentette, hogy a hosszas tárgyalások egy hazai befektetőcsoporttal eredményre vezettek, így a Zalaegerszeg be tudja fejezni a bajnokságot.

A klub elnöke közölte a csapattal, hogy úgy néz ki, hogy megoldódhat a klub eddigi nehéz financiális helyzete. Az új befektetővel köttetendő szerződés pontos szövegezését a felek a hétvégén teszik meg, ennek aláírása után már a jövő héten elkezdődhet az eddigi tartozások rendezése.

A hír bejelentésével biztossá vált, hogy a Prukner László irányította együttes be tudja fejezni a bajnokságot. Ami a játékosmozgást illeti: a győri Ganugrava és Nicorec megérkezett Zalaegerszegre, velük kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések. Több játékosunk eladását illetően pedig még nem zárultak le a tárgyalások. A téli átigazolási időszak február 21-én éjfélig tart.

"Annyit mondtam a játékosoknak: kezd körvonalazódni egy lehetőség. Ezenkívül a játékoseladás terén is előre léphetünk, de ez is csak aznap válhat konkréttá - adott tájékoztatást a pillanatnyi helyzetről Nagy Ferenc (a képen) a Zalai Hírlapban.

"Remélem, hogy ez lesz az utolsó haladék, amit kértem, de akármi lesz, a csapatnak el kell indulnia a bajnokságban. Ami a segítséget illeti, nem érkezett ilyen jellegű érdeklődés, máshonnan igen, de a konkrét megoldást elősegítő javaslat nem."