Felkészülés

Némileg szembemegyünk a bukikkal az angol-belgán

A felek ezúttal tesztmérkőzésen néznek farkasszemet egymással, méghozzá a Wembleyben.

Az Európa-bajnoki pótselejtezők mellett jó néhány felkészülési találkozót is rendeznek, ilyen lesz többek közt két Eb-résztvevő, Anglia és Belgium csatája is. Az ütközetnek a hazaiak az esélyesei, legalább is az oddsmesterek szerint, akik átlagosan 1.85-szoros szorzót kínálnak a háromoroszlánosok sikerére.

Csapathírek

Pedig az angolok kisebb gödörben vannak. Oké, az Eb-re tükörsimán kijutottak, többek közt a címvédő olaszokat is megelőzve, azonban az utolsó meccsük tavaly, Észak-Macedónia ellen nem sikerült (1-1), s az idei első találkozójuk sem...

Anglia Brazíliát látta vendégül szombaton amely pikáns összecsapásnak ígérkezett, de az első félidő lagymatag játékot hozott, a második half sem volt körömrágós, s végül a brazilok a 17 éves Endrick góljával meglepetésre felül tudtak kerekedni az angolokon, avagy 1-0-ra győztek.

Az angoloknál érződött Kane hiánya, aki most sem juthat szóhoz sérülés miatt, míg mellette Saka, Maguire és Walker is biztosan kimarad, Henderson szereplése pedig bizonytalan.

Mivel Southgate több kulcsembere is hiányzik, így Konsa, Brantwaite, Mainoo és Toney és több játékpercet kaphat, akár mind a négyen kezdők is lehetnek külföldi szaklapok szerint...


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A belgák Írországban ugyan csak gól nélküli remit hoztak össze szombaton. Aminek kvázi örülhettek is, hiszen Belgiumnak két nagyobb helyzete volt, összességében az írek jobban játszottak, ráadásul Sels kapusnak büntetőt kellett hárítania...

De Bruyne nagyon hiányzott a csapatból, aki ezúttal sem lesz ott társaival, Courtois szintén kimarad. Lukaku nem jutott szóhoz a hétvégén, rajta kívül pedig több fontosabb játékos kevesebbet játszott, akik most vélhetően kezdők lesznek (gondolunk itt például Meunierra, Dokura vagy Onanára), avagy erősödhetnek Tedescóék.

Mire érdemes fogadni?

A két együttes utolsó négy tétmeccséből a belgák hármat is behúztak (a 2018-as világbajnokságon a csoport- és a bronzmérkőzést, valamint a 2020-as Nemzetek Ligájában pedig az egyik csoportütközetet), míg egyszer az angolok győztek (a másik NL csoportmeccset nyerték meg).

Ezúttal viszont nem tétmeccsen feszülnek egymásnak, s bár a jobb képességekkel bíró angolok lesznek a pályaválasztók, kulcsjátékosaik nélkül, félig-meddig tartalékosan, az elméletileg Lukakuval kiegészülő belgák beleköphetnek a levesükbe, még Londonban is.

Így pedig inkább a vendégek irányába kacsingatunk fogadásügyileg, mivel iksz körüli eredményt vizionálunk, ezért a rájuk kínált +0,75-ös ázsiai hendikepet vesszük ki, amely teljes mértékben ugye az esetben veszítene, ha Anglia két vagy több góllal nyerne kedden este.

{"headTitle":"Anglia - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belgium +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4359099] 2024-03-26 20:45:00 Anglia - Belgiumx;