Bajnokok Ligája

Ez a szorzó szinte kihagyhatatlan a Real Madrid szupersztárjára

A Real Madrid házi gólkirályának szerdai találata egészen pazar szorzót fizet a Tippmixprón.

Szerdán este Real Madrid - RB Leipzig visszavágót is rendeznek a Bajnokok Ligájában, a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló német alakulat pedig a lehetetlennel fog majd próbálkozni a Bernabeu-ban. A királyi gárda ugyanis idegenben is nyerni tudott, így nagyon nehéz elképzelni, hogy hazai pályán elbukja ezt a párharcot. 

Már csak azért is, mert Carlo Ancelotti egészen pazar szezont produkál, hiszen minden sorozatot figyelembe véve mindössze egyetlen egy vereséget szenvedett el. A nagy menetelésben kulcsszerepe van a nyáron érkező Jude Bellinghamnek, aki fiatal kora ellenére rögtön szupersztárrá tudott válni a Real Madridban. Középpályás létére ontja a gólokat, jelenleg ő a királyi gárda házi gólkirálya, de a spanyol bajnokságban is az ő nevével kezdődött a mesterlövészek rangsora. 

 

Bellingham a BL-ben is parádézik, hiszen 5 mérkőzésen 4 gólja és három gólpassza van. 

 

A Valencia elleni hétvégi bajnokin az angol játékos piros lappal kiállították, így a hétvégén pihenőre kényszerül. Ez azt is jelenti, hogy a szerdai BL-meccsne beleadhat apait-anyait, ami akár gólszerzés formájában is megmutatkozhat. Hogy mindezt miért mondjuk? A Tippmixpro szerdai Oddsrakétája ugyanis Bellingham gólszerzésére vonatkozik, és az akciónak köszönhetően messze a piac legmagasabb szorzóján fogadhatunk a góljára. 

A nemzetközi bukik kínálatában 2.10-2.40 között fizet egy Bellingham-gól a Lipcse ellen, míg a Tippmixprón most kereken 3.00-as szorzón fogadhatunk erre.

Ez a szorzó véleményünk szerint legalább olyan erős, mint a keddi volt, amikor ráadásul a fogadók nyertek is a rakétával. 

 

{"headTitle":"Real Madrid - RB Leipzig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-06 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jude Bellingham bármikor gólt szerez ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ