Női kézi BL

Fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a Debrecen BL-visszavágóján

A Lokinak az utóbbi három kiírás győztesének, vagyis a Kristiansand otthonában kellene csodát csinálnia szombaton.

Hétvégén rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóit, a magyar együttesek közül pedig elsőként a Debrecen lép pályára. A Loki egygólos hátrányból várja a norvégiai túráját a címvédő Kristiansand ellen, avagy nem meglepő, hogy a második meccsnek a hazaiak az igen komoly favoritjai, átlagosan bő 1.20-szoros pénzért mérik sikerüket a fogadóirodák háromesélyben.

Csapathírek

Nem sokon múlt, hogy múlt vasárnap összejöjjön a debrecenieknek az óriási bravúr, vagyis, hogy az elmúlt három kiírás győztesét, a Viperst legyőzzék hazai pályán. Pedig Vámos Petra bokasérülés miatt nem volt bevethető azon a találkozón, mégsem vallott szégyent a Loki.

A meccs kiegyenlítetten indult, majd picit megléptek a norvégok, de egy időkérés után egyenlíteni tudtak a cívisvárosiak, akik végül döntetlennel vonulhattak pihenőre. A második félidőben is bátor játékkal rukkoltak ki Szilágyi Zoltán lányai, akik a 43. percben 24-21-re vezettek, de az 50. minutumban már 26-22 állt az eredményjelzőn. Ám jött egy hatperces hazai gólcsend, amit kihasznált a címvédő, s végül óriási hajrával egy találattal, 29-28-ra tudott nyerni Debrecenben.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azóta a felek egy-gy mérkőzést vívtak meg, a Kristiansand 38-25-re győzött a Fana ellen a norvég bajnokságban (a meccsen Vjahireva és Naes is pihent), amelyet így három körrel a vége előtt ismételten, sorozatban hetedjére is megnyert. A Debrecen pedig tízgólos sikert aratott Dunaújvárosban (38-28), amivel megszilárdította harmadik pozícióját az NB I-ben.

Vámos egyébként azon a meccsen sem játszott, de a hírek szerint a hétvégén már visszatérhet, így elvileg ezúttal a Lokinál csak Juhász és Hámori marad ki, míg a hazaiaknál Debelic, Dahlum és Jonassen hiányozhat most is.

Mire érdemes fogadni?

Habára az odavágón majdnem összejött az óriási meglepetés a Lokinak, vélhetően a visszavágón is a jóval rutinosabb, utóbbi három kiírást megnyerő norvégok diadalmaskodnak hazai pályán. Az is benne van a pakliban, hogy kijön a felek közti differencia, de ha a magyar együttes ismét bátor és felszabadult játékkal rukkol ki, akkor ismét közel lehet a Vipershez.

Mindezek tükrében pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk, amely nem más, minthogy behúzzuk a Kristiansand sikerét, ami mellett még több, mint 56,5 gólra is teszünk (amely ugye ült az odavágón is), s így összességében egy közel duplázós szorzót küldhetünk csatába.

{"headTitle":"Kristiansand - Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kristiansand nyer + Több, mint 56,5 gól","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}