Nemzetközi foci

Nagy szorzókra vadászunk a spanyol-portugálon

Péntek este Madridban feszül egymásnak az Európa-bajnokság két esélyes csapata.

A többi Eb-résztvevőhöz hasonlóan a spanyol és a portugál válogatott is két meccsel hangol a jövő héten startoló kontinenstornára. A pénteki esti bemelegítőmeccs igazi csemegének ígérkezne, ha komoly tét is lenne, így viszont, hogy csak a felkészülést szolgálja, mérsékeltebb izgalmakra lehet számítani. 

A kerethirdetések kapcsán nagy meglepetés volt a spanyoloknál, hogy a Real Madrid egyetlen játékost sem delegál a nemzeti csapatba. Ezzel együtt az igazi nagy érvágás csak Sergio Ramos hiánya lehet, de Luis Enrique pedig ezen az Eb-n is bízhat a fiatalokban. 

A portugáloknál mindenki a fedélzeten van, Fernando Santosnak így leginkább amiatt főhet a feje, hogy miként adja meg a megfelelő játékidőket a sztárjainak. 

A péntek esti kezdőkkel kapcsolatban számíthatunk rá, hogy nem a legjobb felállást alkalmazzák majd a szakvezetők, hiszen ilyen-olyan okok miatt néhány kulcsember még pihenőt kaphat. 

[3533905] 2021-06-04 19:30:00 Spanyolország - Portugáliax

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák számai alapján háromesélyes mérkőzésről beszélhetünk, ahol egy picit azért a spanyolok az esélyesebbek. Ezen a mérkőzésen az eredmény azonban igencsak másodlagos lesz mindkét fél számára, szóval a fogadásaink megtételekor is érdemes ezt szem előtt tartani. 

Mivel az elsődleges cél néhány új játékos kipróbálása és esetleges integrálása, valamint természetesen a sérülések elkerülése, azért nem számítunk véres iramra. Annál inkább viszont sok cserére és taktikai gyakorlásra. 

Emiatt gondoljuk úgy, hogy ebben a mérkőzésben erősen benne van egy döntetlen. Két azonos képességű válogatottról beszélünk, amelynek játékosai jól ismerik egymást. Egy békés döntetlen senkinek nem lenne rossz, nem követelne magyarázatot a közvélemény sem, így ilyen szorzóért megérhet egy próbát a remire tenni az ibériai rangadón. 

{"headTitle":"Spanyolország - Portugália ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-04 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Félidő/vége - Döntetlen/Döntetlen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3533905] 2021-06-04 19:30:00 Spanyolország - Portugáliax;