Felkészülés

Közel triplázó tippünk van a holland-skótra

Felkészülési meccsen feszül egymásnak Hollandia és Skócia, mi pedig egy viszonylag magas szorzójú tippel támadunk.

Pénteken a válogatott felkészülési mérkőzéseké lesz a főszerep, s több jónak ígérkező ütközetet is megrendeznek. Ilyen lesz többek közt a Hollandia-Skócia is, amelyen két Európa-bajnoki résztvevő feszül egymásnak. A fogadóirodákban a hollandok a meccs toronymagas favoritjai, háromesélyben 1.50-szeres pénzért mérik sikerüket...

Csapathírek

A hollandok nem indultak jól az Eb-selejtezőkön, majd pocsékul szerepeltek a hazai rendezésű Nemzetek Ligája négyesdöntőjében (negyedik helyen zártak), de végül összekapták magukat, s második helyen jutottak ki a tornára Franciaország mögött.

Az utolsó hat tétmeccsükből ötöt is behúztak, csak a franciáktól kaptak ki hazai pályán (1-2), a görögöket és az íreket oda-vissza legyőzték, valamint Gibraltárban hozták a kötelezőt, avagy jó formában zárták a 2023-as esztendőt.

Ronald Koeman a mostani összetartáson ezúttal is jó pár játékosára nem számíthat (Lang, Bergwijn, Brobbey, Gravenberch, Klaassen, Berghuis, Frenkie de Jong, Tete, Jurrien Timber, Maatsen, Hato, Ven De Ven, Cillessen), viszont azért lesz mit a tejbe aprítania, hiszen Gakpo, Malen, Depay, Xavi Simons, Koopmeiners, De Roon, Wijnaldum, Aké, De Ligt, Van Dijk vagy Blind is ott van a keretben.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mindezzel szemben a skótok pocsékul zárták az elmúlt esztendőt. Ugyan 2022-ben az NL-ben a B-liga 1. csoportját behúzták, így feljutottak az elitbe, majd ötből öt sikerrel rajtoltak az Eb-selejtezőkben, amivel megalapozták továbbjutásukat, hiszen a spanyolokat vagy a norvégokat is legyőzték.

Ám mindezeket követően visszaestek, barátságos találkozókon az angolokkal és a franciákkal szemben is súlytalanok voltak, a kvalifikációs sorozat utolsó három ütközetén pedig nem tudtak nyerni. Spanyolországban kikaptak, míg Grúziában ikszeltek, valamint hazai pályán Norvégiával is remiztek. Igaz, így is simán kijutottak Németországba, de az utolsó öt találkozójukon nyeretlenek maradtak...

Steve Clarke szövetségi kapitány pénteken Hanley, Hickey, McGregor, Jack és Nisbet játékával nem számolhat, igaz, a gerinc ott lesz. Vagyis például Dykes, Adams, Ferguson, Gilmour, McTominay, McGinn, Armstrong, Robertson, Tierney és McKenna is.

Mire érdemes fogadni?

Attól függetlenül, hogy a skótok egy ideje nem nyertek (s talán kissé frusztráltak lehetnek emiatt) a semleges szurkolók számára élvezetes meccseket vívtak mostanság. Ez a hollandokra nem volt igaz, de a tét egyértelműen rányomta bélyegét a találkozóikra, ezúttal viszont felszabadultan futballozhatnak, nem igazán lesz teher (maximum egy-két játékosnak, akinek a helye nem biztos az Eb-re), hazai pályán pedig illene kiszolgálni a közönséget.

Avagy mivel nem lesz komoly tét, a felek akár egy remek meccset is összehozhatnak, mondjuk például olyat, amit 2021. nyarán játszottak Portugáliában, ahol egy felkészülési találkozón 2-2-re végeztek. Vagyis úgy véljük, hogy érdemes lehet ezen a meccsen is rámenni a gólokra, már csak azért is, mert a mindkét csapat szerez gólt opciót ha megfűszerezzük a több, mint 2,5 találattal, akkor 2.62-szeres szorzót kapunk, ami részünkről bőven megér egy misét.

{"headTitle":"Hollandia - Skócia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4395893] 2024-03-22 20:45:00 Hollandia - Skóciax;