Foci-vb 2022

1.81-szeres tippünk van a török-hollandra

  • Tomihmv

Gólokkal próbálnánk meg nyerészkedni a Törökország-Hollandia világbajnoki selejtezőn.

Szerdán elstartolnak a 2022-es világbajnoki selejtezők, a nyitómeccs pedig rangadó lesz, hiszen Törökország Hollandiát fogadja.

A törökök az Európa-bajnoki selejtezőkön parádéztak, magabiztosan jutottak ki Franciaország mögött a kontinenstornára. Ugyanakkor, az azt követő Nemzetek Ligájában már nem ment nekik a szekér, meglepetésre elbúcsúztak a B-ligától, többek közt a magyarok elleni dupla vereségnek is köszönhetően.

Az elkövetkezendő három találkozóra összetrombitált hazai keretből Ünder, Demiral, Tekdemir, Kaldirim és Bayram tekinthető fontosabb hiányzónak, ugyanakkor Senol Günesnek lesz mit a tejbe aprítania, hiszen Yilmaz, Tosun, Calhanoglu, Tufan, Söyünücü vagy Ayhan is ott van a csapatban.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a hollandok a pazar Eb-selejtezőt követően a Nemzetek Ligájában is jól mentek, ám végül, ha nagy harcban, de lemaradtak az olaszok mögött az első helyről, így nem jutottak ki a sorozat négyesfináléjába.

Az Oranjénél többen is kimaradnak (De Vrij, Hateboer, Aké, Van Dijk, Strootman, Vilhena, Pröpper, Fer, Promes, Weghorst, Kluivert) a mostani keretből, de közülük többen sem alapemberek. Depay viszont zöld utat kapott a francia szövetségtől, így játszhat, mellette pedig temérdek sztár (De Jong, Babel, Bergwijn, Van De Beek, Wijnaldum, Blind, De Ligt) található a csapatban.

Egyik fél sem lépett pályára négy hónapja, így nehéz tippelni a meccsre, ráadásul rögtön belecsapnak a lecsóba, hiszen papíron a G jelű hatosban ez a két válogatott küzd majd az első helyért. Ugyanakkor ezen ütközetet követően még kilenc találkozó hátra van, vagyis vélhetően egyik fél sem védekezésre rendezkedik be Isztambulban.

Szerintünk egy eseménydús 90 percre van kilátás, ahol jó eséllyel potyoghatnak a gólok, vagyis a mindkét csapat szerez gólt opcióra érdemes lehet csepegtetni egy kis aprót. Pláne úgy, hogy igen korrekt szorzón fogadhatunk erre az eseményre partnerirodánkban.

{"headTitle":"Törökország - Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-24 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495286] 2021-03-24 18:00:00 Törökország - Hollandiax;