Női foci

Kiütést hozhat a szerdai NB I-es bajnoki

  • varin

Ősszel 6-2-es végeredményt hozott a két csapat összecsapása és most is sima meccset várunk.

Elmaradt mérkőzést pótolnak szerdán az NB I-ben, de az urak helyett ezúttal a hölgyeké a főszerep. A 4. helyen álló Puskás Akadémia a 10. Soroksárhoz látogat, az esélyek pedig az oddsok alapján is teljesen egyértelműek.

{"headTitle":"Soroksár-Puskás Akadémia (NB I, női)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-20 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Soroksár","odds":"16.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Noha a fővárosi csapat éppen csak a vonal felett áll, nem nevezhető rossznak a helyzete, hiszen 2 pont előnye van a Budaörssel szemben, márpedig a női élvonalban igen nagyon a hézagok a csapatok között. Hogy mást ne mondjunk, a felcsúti csapatot a kettővel előtte álló Győr 7 ponttal előzi meg, míg a mögötte álló DVTK előtt 11 pont a fórja - ez most még tovább nőhet. A felek között minden tekintetben óriási a különbség, így nem véletlen az 1.06-os szorzó sem.

A Puskás Akadémia lányai az utolsó 5 meccsüket megnyerték, a soroksáriak pedig ezeken a találkozókon mind buktak.

Egy Győr vagy Fradi elleni fiaskó nem nagy probléma, viszont a hazaiak a nem sokkal jobb Szekszárdtól is kikaptak, miként a legutóbbi körben a DVTK nyert 2-0-ra Soroksáron.

Szeptemberben a Pancho Arénában igazi gólfesztivált láthattunk, a 4-1-es félidőt követően a Puskás 6-2-re húzta be a kötelezőt, míg a 2021/22-es szezonban Soroksáron 5-0-ra, otthon 2-1-re nyertek a Fejér megyeiek.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Kellő motiváció lehet a felcsútiaknak, hogy nyerjenek, hiszen hétvégén irány Miskolc, ahol a 3. hely megőrzése már egy döntetlennel is sikerülhetne, ha ma kora délután megvan a 3 pont.

Jó formában van a Puskás, a győzelmi széria alatt négyszer is meglőtték a 3 gólt, míg a győri 1-0-s győzelem hatalmas szó. Igaz, hogy nincs nagy rutinunk a női fociban, de a statisztikák alapján ez a két tipp simán zöldülhet Soroksáron.

{"headTitle":"Soroksár-Puskás Akadémia (NB I, női)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-20 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia -2.75","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Félidő-vége: V/V + 2.5 gól felett","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}