Sportfogadás

Ezt a fogadást ezen az oddson vétek kihagyni?

3-1-re vezet az MTK a női bajnoki döntőben a Fradi ellen, a fogadók szerint azonban csütörtökön nem ér véget a párharc.

Csütörtök este a Hidegkuti Stadionban rendezik a Jet-Sol Liga döntőjének második felvonását. A  címvédő MTK jelenleg 3-1-re vezet a Ferencvárossal szemben, köszönhetően a múlt héten aratott remek győzelemnek. A kétgólos fór óriási esélyt jelent a kék-fehéreknek, akik egy lépésre vannak az aranytól.

Fotó: mlsz.hu

Na persze ezt a Fradi mindenképp szeretné elkerülni, csakhogy az mindenképpen az MTK mellett szól, hogy hazai pályán az alapszakaszban nyerni tudott a zöld-fehér riválisa ellen.

Ehhez képest most a magyar bukmékereknél a Ferencváros jóval esélyesebb, hiszen 2.10-es szorzóval fogadhatunk a vendég kimenetelre, míg a hazait 2.75-ért kínálják az állami irodában.

A netes bukiknál azért ennél szorosabb a helyzet, az egyik népszerű teremben 2.40-2.40 a két csapat szorzója.

A magyar fogadók között viszont elég egyértelmű a helyzet, a Tippmixpro adatai szerint a beérkező fogadások 64 százaléka a Fradit favorizálta és csak 20 százalék ment a címvédő MTK-ra.

A bajnoki döntőben eddig látottak alapján egyáltalán nem lenne meglepetés, ha az MTK megnyerné ezt a meccset, ehhez képest a 2.75-ös szorzó elég kecsegtető, de mivel a döntetlen is elegendő az üdvösséghez, az 1X-et is bevehetjük 1.51-ért.

Tippmixpro.hu