Nemzetközi foci

Nem maradunk topfoci nélkül a nyáron sem

  • varin

Afrikáé és Dél-Amerikáé lesz a főszerep az előttünk álló hónapokban, de Európában is várhatóak izgalmak.

Szerencsére nem kell unatkoznia a nyáron sem a topfoci szerelmeseinek, hiszen hiába van páratlan év (vagyis se Eb, se vb), két kontinensviadal is lesz a hőségben, így fogadási szempontból is izgalmas nyarunk lesz. Lássuk, mikor és mit nézhetünk majd szerte a világból.

Elsőként a hölgyeké lesz a főszerep, akik június 7-étől egy hónapig Franciaországban csapnak össze a világbajnoki trófeáért. A torna favoritja a házigazda és a háromszoros győztes USA.

{"headTitle":"Ki nyeri a női világbajnokságot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-07 12:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"USA","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Maradva Európában, június elején két meccs is vár Marco Rossi csapatára, előbb Azerbajdzsán majd Wales legjobbjai lesznek a riválisok. De az év hatodik hónapjának elején a Nemzetek Ligája négyes döntőjét is végigkövethetjük, amelynek kisebb meglepetésre Portugália a legnagyobb esélyese.

{"headTitle":"Ki nyeri a Nemzetek Ligáját?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Brazília ad majd otthon a 2019-es Copa Américának, és egyben a Selecao a topfavoritja is a viadalnak. Neymarék legfőbb kihívója Argentína lehet, míg beugróként ezúttal Katar vesz majd részt a tornán. A magyar idő szerint este, valamint éjszaka játszódó mérkőzések sorozata június 14-én kezdődik és július 7-éig tart.

{"headTitle":"Ki nyeri a Copa Américát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 02:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Hogy július közepéig se maradjunk látnivaló nélkül, arról Afrika gondoskodik majd, a június 21-én rajtoló Afrikai Nemzetek Kupája július 19-éig tart majd. Ahogy a másik két sorozatban, úgy a fekete kontinensen is a házigazda, vagyis Egyiptom a favorit, ám mint azt a szorzókból is láthatjuk, itt szinte bárki nyerhet.

{"headTitle":"Ki nyeri az Afrika Kupát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 02:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Egyiptom","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ghána","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szenegál","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Érdemes tehát nem hosszúra szerveznünk nyaralásainkat - vagy ha igen, akkor július 20. utánra - hiszen egymást érik majd a remek mérkőzések a világ minden tájáról. Ha pedig profi tippekkel akarod megszínesíteni ezt a szenzáció hat hetet, a Logibet szakértői biztosan végigkövetik majd a viadalokat, számos tippel megfűszerezve.