Német Kupa

A Borussiát is kiejti a harmadosztályú csodacsapat

  • gb1

A Saarbrücken a Bayern Münchent már elkaszálta, tehát leírni semmiképp nem lehet a negyeddöntőben sem.

A Saarbrücken-Borussia Mönchengladbach párosból kerül ki a Német Kupa-elődöntő utolsó résztvevője. A meccset még február elején tartották volna, ám ahogy az alábbi videó is mutatja, a csapatok legfeljebb vízifocit játszhattak volna, olyan szintű esőzés volt. Bő egy hónappal később viszont eljött a pótlás ideje, lássuk hát az esélyeket.

2023 egyik legnagyobb meglepetése az volt, amikor novemberben a Saarbrücken kiejtette Európa egyik legerősebb klubját a Német Kupából. A Bayern Münchent Marcel Gaus 96. perces találatával sikerült legyűrni, a diadal híre pedig futótűzként terjedt világszerte. A csoda viszont nem csak három napig tartott, hiszen a nyolcaddöntőben az ötször kupagyőztes, 2022-ben Európa Ligát nyerő Eintrach Frankfurtot is elkaszálta a harmadosztályú együttes, amellyel már a bukik is elkezdtek számolni.


>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


A szebb napokat is látott Csikók közel sem tűnnek verhetetlennek idén, olyannyira nem, hogy az utóbbi nyolc tétmeccsükből csak egyet húztak be. A Gladbach különösen idegenben muzsikál gyengén, ahol 12 bajnokiból csak egyet, mégpedig a kieső-jelölt Bochummal szembenit nyerte meg. A sok negatív eredmény miatt vissza is a csúszott a 12. helyig a tabellán, de a kupában sem volt kikövezve számára az út. Az előző kanyarban a Wolfsburg ellen - amely szintén nem túl acélos idén - csak kínkeservesen, a 120. percben sikerült kiharcolni a továbbjutást és ugyan a sorsolás papíron tükörsima volt, mégis újabb nehéz 90 (vagy akár 120) perc jöhet.

Tudtad? A Bundesligában 25 kör alatt a Gladbachnál (49) csak a tök utolsó Darmstadt és a Bochum kapott több gólt!

A vendégeknél sok változtatásra nem számítunk a hétvégi, Köln elleni bajnokihoz képest, Plea és Cvanvara továbbra sem bevethetők. A 3-3-as eredményt hoó találkozón padról duplázó Hack viszont bekerülhet a kezdőbe. A hazai oldalon Patrick Schmidt, Sebastian Jacob, Richard Neudecker és Bone Uaferro hagyják ki a sorsdöntő összecsapást.

[4378298] 2024-03-12 20:30:00 Saarbruecken - Mönchengladbachx

Mire érdemes fogadni?
 

Így, hogy szó szerint osztálykülönbség van a felek között, a 4-szeres körüli nyitóodds a hazaira abszolút jelzi, hogy nem feltétlenül lefutott ez a meccs. Más kérdés, hogy a fogadók továbbra sem bíznak a tündérmese folytatásában, a "V" pedig több tizedet esett, míg a Saarbrücken győzelme már 5-szörös fölött jár.

Pedig a 3. Ligában is szépen formába lendült a Saarbrücken az utóbbi időben, de a kupában is láthattuk, hogy a szerdainál nehezebb ellenfeleket is sikerült már megtréfálni. A kis csapat mindkét nagy kupaskalpján viszonylag csendesen telt az első játékrész, a sikerhez vélhetően itt is el kéne kerülni a korai gólt. Tippünket részben erre alapozzuk, de mivel a Gladbachnak nagyon nem megy idegenben, így akár újabb bombameglepetés is születhet, végül pedig két ázsiai hendis tippet küldünk harcba.

{"headTitle":"Saarbrücken-Mönchengladbach","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 1. félidő kevesebb, mint 1.25 (ÁH)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Saarbrücken +1 (ÁH)","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4378298] 2024-03-12 20:30:00 Saarbruecken - Mönchengladbachx;