Bundesliga

Folytatja mélyrepülését a Hertha?! 5-szörös pénzért reméljük...

  • gb1

A fővárosi csapat az új idényben sem táltosodott meg, a Gladbach viszont meggyőzően startolt.

Dárdai Pál lassan egy éve távozott a Hertha Berlin éléről, de a megoldást már bizton kijelenthetjük, hogy nem az ő menesztése hozta meg. A fővárosi együttes ugyanis tavaly is épphogy bennmaradt - osztályozón gyűrte le a Hamburgot - az új idényben pedig ott folytatta, ahol májusban abbahagyta. A harmadik körben a Gladbach otthonába látogat Sandro Schwarz csapata, amelynek kinézőben van egy újabb vereség.

3903565

Csapathírek


Nehéz ebben a helyzetben a Hertha mellett érvelni, hiszen hiába a rengeteg új igazolás, a felforgatott kezdő, az új tréner, valahogy csak nem akar összeállni a kép. Az idény nem is indulhatott volna rosszabbul a kék-fehérek számára, akik az első tétmeccsen kizúgtak az alsóbb ligás Braunschweig ellen a Német Kupában. Ezt követte az óriási érdeklődés övezte városi derbi, az Union elleni bajnoki nyitány, amelyen 3-1-re kapott ki az Öreg Hölgy. Hazai pályán aztán sikerült némileg javítani, hiszen a Frankfurt ellen legalább egy soványka 1-1-es döntetlen összejött, de tér bőven van még a fejlődésre. 

Tudtad? A Hertha az utóbbi 9/7 Bundesliga-meccset elbukta a Borussia-Parkban!

Az egyik kulcsember a Wolfsburgtól visszaszerzett belga támadó, Dodi Lukebakio lehet, aki az idény során szerzett hatból négy gólban szerepet vállalt, ahogy a 20 éves bekk, Dárdai Márton is kezdi visszajátszani magát a csapatba. Schwartz mesternek ugyanakkor egy sor kihagyóval kell számolni, közte Richter, Dong-Jun Lee, vagy a lebetegedett Linus Gechter. Sok változás az Eintracht elleni meccshez képest ugyanakkor nem várható. A hazai oldalon több játékos a kérdéses listán van, mint a visszatérésre váró kapitány, Stindl, vagy Bensebaini, de elvileg komoly sérült nincs a keretben.

[3903565] 2022-08-19 20:30:00 Mönchengladbach - Hertha Berlinx

A Gladbach is új trénerrel kezdte az idényt, mégpedig elég biztató módon. Daniel Farke irányításával a kupában egy 9-1 (!) es diadallal rajtoltak az Oberachern ellen, a Bundesligában pedig a Hoffenheim 3-1-es verésével startoltak. Jó előjel lehet a továbbiakra, hogy a Csikók az utóbb 11 hazai, Hertha elleni meccsükből mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget. 


>100%-os befizetési bónusz + 10. 000 HUF értékű ingyenes fogadás<


Mire fogadjunk?


A Gladbach főleg a támadásban tűnik félelmetesnek Farke kezei alatt és mivel a játékosoknál az önbizalom is az egekben van, a Hertha akár csúnya pofonba is futhat pénteken. A Csikók utóbbi 14/12 Borussia-Parkban lejátszott bajnokiján legalább három gól esett és elnézve a Hertha védelmét, ezúttal is megszaladhat a gólszám.

A fővárosi védők igen hosszú este elé néznek a megtáltosodott hazai támadók ellen, mi pedig egy rizikós, de annál reálisabbnak tűnő tippet néztünk ki. Mivel a fogadók folyamat nyomják le a "H"-t, az már csak 1.50 körül fizet, mi viszont mellé csapjuk, hogy Pléáék végeznek el majd több szögletet, Dárdaiék pedig több lappal zárják a fordulónyitót.

{"headTitle":"Mönchengladbach-Hertha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-19 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach nyer + Gladbach végez el több szögletet + Hertha kapja a több büntetőlapot","odds":"4.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3903565] 2022-08-19 20:30:00 Mönchengladbach - Hertha Berlinx;